Du er her: Forside » PLANTEVÆG

PLANTEVÆG

Plantevægge - den nye trend inden for plantemiljø

DECOPLANT har brugt mange ressourcer på at udvikle og optimere konceptet omkring plantevægge, og vi kan derfor give dig og din virksomhed den optimale rådgivning. 

Vi laver unikke og specialdesignede løsninger med plantevægge i indendørs og udendørs plantemiljøer. I fællesskab med kunden eller bygherre designer vi et løsningsforslag. Derefter etablerer vi selve plantevæggen, drifter samt vedligeholder plantevæggen vha. vores kompetente servicegartnere der altid sørger for at plantevæggen fremstår smuk og velplejet.
 
At have en plantevæg indendørs er som at bringe et stykke af naturen indenfor. Den tilføjer luftfugtighed, giver bedre arbejdsmiljø, og har desuden støjabsorberende egenskaber. En indendørs plantevæg kan opbygges og installeres hvor som helst, der er plads og rum til det. Hvis lysforholdene ikke er optimale, kan der suppleres med kunstigt lys.
 
Plantevæggen opbygges individuelt, og kan tilpasses næsten enhver placering.
     
En plantevæg skaber fantastisk atmosfære
Plantevæggen tilfører rummet ilt, omdanner CO2 og reducerer støj, den skaber en fantastisk atmosfære og passer stort set sig selv. Der tilføres automatisk vand og gødning i afpassede mængder, således at plejen kun består af kontrol af anlæggets pumper, dyser og efter behov soignering samt rengøring af planterne. Alt dette søger DECOPLANT's kompetente servicegartnere for, så du som privat person eller din virksomhed ikke behøver bruge tid og bekymringer på dette.

DECOPLANT leverer plantevægge til montering både indendørs og udendørs. Der findes 2 scenarier, et lukket system med pumpe og filter og et system hvor det er tilkoblet direkte til vandforsyningen.

Er du interesseret i at se en plantevæg med dine egne øjne?
Er du interesseret i at se eksemplarer af vores attraktive plantevægge i virkeligheden, som ses herunder, er vi behjælpelig med at skabe en kontakt til den pågældende virksomhed, der har netop den/de plantevægge du finder interessante.

Se eksempler på plantevægge herunder: 

NCC væg

Nærbillede

NCC har denne plantevæg med integreret logo. Væggen måler 4,20 X 2,70 meter. NCC har i samarbejde med DECOPLANT's gartner valgt en plantevæg bestående af flere forskellige planter, som egner sig godt til selve placeringen af væggen. Væggen består bl.a. af scandens, aglaomorpha og maranta.


Bolia Aarhus

Når du besøger en Bolia møbelbutik er den designet til at tale til alle dine sanser, derfor er plantevæggen er et fast inventar hertil. Se Bolias oplevelser for alle sanser - Klik her.


Møller kaffe & køkken
Møller kaffe & køkken - 2,5 meter bred og 2,5 meter høj - integreret i scenegulv. Løsning med kar og pumpe.

 Væg med hjørne

Væg med personale

Jysk Rejsebureau København - Plantevæg bag receptionsområdet. Plantevæggen måler 276 cm i bredden og 240 cm i højden. Drypkar er udført i lakeret rustfrit stål og tilkoblet afløb.


SOTA Banegaardspladsen
SOTA Sushi takeaway i Aarhus - Plantevæg bygget omkring indvendigt hjørne. Plantevæggen er 350 cm. bred. Dryprenden er udført i lakeret rustfrit stål og tilkoblet afløb. Plantevalget er et eksotisk plantevalg med et rødt/grønt farvespil.


Comwell Aalborg Restaurant
Comwell Aalborg - 12 meter bred og 2,5 meter høj - Integreret/bygget omkring 2 sofaer i restauranten. Drypbakker og sidestykker er udført i hvidlakeret rustfrit stål.


 

Comwell
Comwell i Aarhus - 12 meter høj og 6 meter bred ! - Planterne er et mix af vores 4 hårdføre planter egnet til plantevægge. Drypbakke og sidestykker er udført i hvidlakeret rustfrit stål.


Comwell plantevæg med lyskunst
Comwell Aarhus - lyskunst på begge sider af plantevæggen


 Welltec

Welltec har denne plantevæg der måler 6X6 meter. Dryprenden er integreret direkte i gulvet, der i samarbejde med bygherre, indgik som en del af indretningen. Plantevæggen er lavet med vores populærer 4 mix af planter. Væggen bliver brugt som støjabsoberende og udsmykning i forhallen.


Erhvervsakademi Midtvest Herning

Erhvervsakademi Midtvest Herning - Plantevæggen er monteret 1,7 meter over gulvniveau, så det er muligt at sidde under den. 


 Erhvervsakademi Midtvest

Erhvervsakademi Midtvest Herning har en plantevæg der måler 4,9 x 5,2 meter. Lavet i deres oplevelsesrum/aula. Der indgår vores standart 4 mix af planter samt Asparagus og Anthurium.


 Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand. Ved indgangen mødes kunden af DECOPLANT's plantevæg. Den er ca. 2x2 meter. Dryprenden er beklædt med træ og fyldt med sten for at give et "naturligt" præg. Plantevæggen tilføres kunstig plantelys om natten.  


DECOPLANT er specialist i tilpassede løsninger - hvad med en plantevæg med integreret logo af din virksomhed ?
Bolia Plantevæg helevæg
Bolia har benyttet sig af en plantevæg med indbygget logo. Plantevæggen er 2x3 meter, der er direkte vandforsyning og vækstlys. Når du besøger en Bolia møbelbutik er den designet til at tale til alle dine sanser, derfor er plantevæggen er et fast inventar hertil. Se Bolias oplevelser for alle sanser - Klik her.


TDC Plantevæg
TDC har benyttet sig af den attraktive løsning med logoet indbygget i plantevæggen. Den måler 240x230 cm. Den vandes med pumpe. Selve logoet er integreret med LED lys.


Plantevæg - flytbar
Fritstående plantevæg - ovenstående på 70x180cm - vandes med pumpe.
Plantevæggen kan flyttes rundt til f.x. messer, udstillinger o.l. Den behøver ikke kun at stå hjemme på kontoret. Den kan leveres som enkelt- eller dobbeltvæg. Rammen fås i rustfrit stål eller lakeret i ønsket farve.


Søjle
Vestas i Aarhus har 2 plantesøjler af 4m. der er monteret omkring ø40cm. bærende stolper. De vandes med pumpe.


Fremtidens Plejehjem
Plantevæggen på Fremtidens Plejehjem måler 6x6 meter og består af et mix af 4 planter. Den har en direkte vandforsyning. Den vander i 4 individuelle sektioner tilpasset lys og sol. Få et blik ind i Fremtidens Plejehjem - klik her.

Fremtidens plejehjem - dobbelt
2 stk. grønne plantevægge monteret "ryg mod ryg" på Fremtidens Plejehjem. De måler ca. 2,6x6 meter. Plantevægge er integreret med en Juice/kaffeautomat. Vanding og gødskning foregår 100% automatisk i flere vandingzoner. Plantemønster/udvalg er udarbejdet sammen med kunden, og lavet så de 2 vægge "hænger sammen". 


Expedit
Expedit har fået bygget en plantevæg op omkring et toiletrum. Plantevæggen er tilpasset integreret LED-skærm. Der vandes i 4 sektioner for at tilpasse vandmængden i forhold til lys og varme.


Plejecenter - Skanderborg
På plejecenter Dagmargården i Skanderborg har de en plantevæg som er 9 meter høj. Går ubrudt igennem 3 etager, og i toppen belyst af et stort tagvindue. Vandingen er komplet skjult af sidestykker. Vandtilførsel og afløb er integreret i en drypbakke til kælder og teknikrum.

På billedet ses 1. etage  - og fra 1. etage imod toppen. 


Koldingtand
Plantevæg bygget imellem 2 søjler. Plantevæggen er 240 cm. bred og 290 cm. høj. Dryprenden er udført i rustfrit stål og tilkoblet afløb. Plantevalget er ren Scandens.


Få ideer til planteløsninger i vort galleri - klik herPLANTEVÆG