Hyggelig og sæsonaktuel blomsterbutik

Vores hyggelige Blomsterbutik er altid fyldt godt op med et bredt udvalg af både afskårne blomster, potte planter og en masse spændende brugskunst, potter og spændende gaveartikler. Vi bestræber os på at finde sjove og finurlige unika som kan skabe glæde hos både giver og modtager. Derudover har vi et sæsonaktuelt udvalg i potter og planter. I vores store flotte kølerum kan du altid finde et aktuelt udvalg af afskårne blomster, ligesom du kan vælge mellem friskbundne buketter – eller vi binder mens du venter. Skal du til naboens fødselsdag, på barselsbesøg, til bryllup eller begravelse tilbyder vi at lave smukke blomster som passer til lejligheden.

Rådgivning til valg af planter og plantepasning

Hos DECOPLANT har vi mange års erfaring med professionel planteservice.

Vores medarbejdere i Blomsterbutikken er klar med gode råd og vejledning til den bedste løsning til jer, uanset om det gælder inspiration til valg af enkelte grønne planter, eller komplette løsningsforslag til jeres indretning.

Sammen finder vi frem til de planter og krukker, der skaber det ønskede æstetiske udtryk i jeres indendørs- eller udendørsarealer.

Stort udvalg af brugskunst

I Blomsterbutikken finder I desuden et stort udvalg af brugskunst. Leder I efter original udsmykning eller spændende gaveideer, er der god inspiration at finde på hylderne.

Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken og lad jer inspirere til flere planter i hverdagen!

Krukker og grønne planter i blomsterbutikken

Går vejen forbi Herskind? Blomsterbutikken inviterer indenfor til inspiration til valg af de helt rigtige grønne planter og krukker til jeres kontorindretning. I vores hyggelige butikslokaler tæt på Aarhus, kan I gå på opdagelse i udvalget af udendørs og indendørs planter og stilfulde blomsterkrukker og få hele sanseoplevelsen med.

Føl overfladestrukturen på blade og krukker, oplev planternes opfriskende aroma og find frem til jeres favoritter i vores omfattende udvalg af kvalitetsplanter.

Terrazzo skulpturer

Flotte skulpturer i terrazzo, smukke og tidsløse. De vil pynte enten i haven som den smukke kunstneriske overraskelse mellem planterne eller midt på en smuk plæne.

Indenfor vil figurerne stå flot og majestætiske, uanset om du vælger at stille en af de mindre i vinduet eller en større som en del af indretningen. Se mere i shoppen eller kom forbi blomsterbutikken i Herskind.