Besøg vores hyggelige og sæsonaktuelle blomsterbutik

Vores hyggelige blomsterbutik i nærheden af Århus er altid fyldt godt op med et bredt udvalg af både afskårne blomster, planter og en masse spændende brugskunst, potter og lækre gaveartikler. Vi bestræber os altid på at finde sjove og finurlige unika, som kan skabe glæde hos både giver og modtager. Du finder desuden et sæsonaktuelt sortiment af potter og planter.

I vores store flotte kølerum kan du altid finde et aktuelt udvalg af afskårne blomster, hvor du kan vælge mellem friskbundne buketter, eller så binder vi dem, mens du venter. Uanset om du skal til fødselsdag, på barselsbesøg, til bryllup, til begravelse eller noget helt femte tilbyder vi hos Blomsterbutikken altid smukke blomster og buketter, som passer til lejligheden.

Besøg Blomsterbutikken

Vi byder dig varmt og hjertelig velkommen i vores dejlige blomsterbutik, som altid er fyldt med sæsonaktuelle varer – kig forbi butikken i åbningstiderne:

Tirsdag – fredag: 10.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 14.00
Søndag (Mors dag): 8.00 – 14.00

Har du spørgsmål eller brug for at tale med en medarbejder, kan du give os et kald på tlf. (+45) 87 54 68 00.

rådgivning til valg og pasning af planter

Hos DECOPLANT har vi mange års erfaring med professionel plantepasning via vores planteservice. Vores medarbejdere i Blomsterbutikken er altid klar med gode råd og vejledning til den bedste løsning til dig, uanset om det gælder inspiration til valg af enkelte grønne planter eller den komplette løsningsforslag til jeres kontorindretning.

Vi går altid op i tæt samarbejde og dialog, når vi skal hjælpe vores kunder med at finde de rette grønne muligheder til deres hjem, arbejdsplads eller lokaler. Sammen finder vi frem til de planter, potter og krukker, der skaber det ønskede æstetiske udtryk i dine indendørs- eller udendørsarealer. Udover de æstetiske egenskaber vil du, husets beboere eller dine medarbejdere også hurtigt opleve fordele som bedre indeklima og arbejdsmiljø i det øjeblik, du får inkorporeret grønnere tiltag.

Se vores store udvalg af brugskunst

Foruden vores lækre sortiment af blomster og planter, finder du også i Blomsterbutikken et stort udvalg af brugskunst i form af udsmykning og gaveideer. Uanset om du leder efter original udsmykning til dig selv eller søger en spændende og anderledes gaveide, så er der god inspiration at finde på hylderne i vores butik.

Med vores brugskunst kan du finde et kunstnerisk præg, der vil passe ind i din indretning indenfor såvel som udenfor. Hele vores sortiment er præget af artistisk håndværk, hvor du ikke kan gøre andet end at forelske dig i det. Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken, og lad jer inspirere til en smukkere og grønnere hverdag.

Køb krukker og grønne planter i Blomsterbutikken

Går din vej forbi Herskind? Blomsterbutikken inviterer dig indenfor til inspiration til valg af de helt rigtige grønne planter og krukker til jeres kontorindretning. I vores hyggelige butikslokaler i nærheden af Århus kan I gå på opdagelse i udvalget af udendørs og indendørs planter samt stilfulde blomsterkrukker. Få hele sanseoplevelsen sammen med os.

Føl på overfladestrukturen på både planteblade og krukke, oplev planternes opfriskende aroma og find frem til dine favoritter i vores omfattende udvalg af sæsonaktuelle, kvalitetsplanter. Få hele sanseoplevelsen sammen med os, hvor vi hellere end gerne vil rådgive og forklare om de enkelte blomster og planter.

Udsmyk med flotte terrazzo skulpturer

Vores skulpturer i terrazzo er smukke og tidløse. De vil pynte noget så flot enten i haven som en æstetisk, kunstneriske overraskelse mellem planter og bed eller som en central udsmykning midt på plænen. Terrazzo er et materiale bestående af skærver af marmor blandet sammen med et bindemiddel som fx cement, som sikrer dig en elegant, unik og holdbar figur.

Du kan med fordel placere figurerne indenfor, hvor de vil stå så fint og majestætisk, uanset om du vælger at stille en af de mindre i vinduet eller ved at placere en større model som en del af indretningen. Du kan se flere af vores modeller i webshoppen, og ellers er du mere end velkommen til at komme forbi Blomsterbutikken i Herskind.