Blomsterbutikken er åben: Tirsdag - Fredag 10 - 17, Lørdag 10 - 14

 

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prisstærk plantevægge hos expedit

DECOPLANT har været leverandør af grønt indemiljø og en speciel plantevæg hos Expedits hovedsæde i Hadsten siden oktober 2013. Hovedsædet fungerer som et eksklusivt showroom. Helt i tråd med Expedits kerneområde, som er enestående og skræddersyede butiksløsninger til detailhandelen, har vi hos Expedit valgt en unik løsning med plantevæg omkring en toiletbygning med en integreret LED-skærm. Expedit er innovative på designområdet, hvilket også afspejles i vort plantevalg. Fx valgte vi på en messe at skrive vort navn på træpanelerne med rensdyrlavmos. Et specielt indslag, der adskiller os fra konkurrenterne. I vort showroom er der indendørs krukker og bl.a. også hængekrukker i glas. Planterne tilses hver 3. uge af DECOPLANTs faste servicegartner.

”Da vi hos Expedit byggede ny reception, havde vi et ønske om at få naturen og det grønne element ind som en del af rumoplevelsen, så det første der møder vores gæster, er en flot og dekorativ væg fyldt med planter.

Vi var ikke i tvivl om, at DECOPLANTs plantevæg var en prisgunstig og fleksibel løsning for os. Da vi hos Expedit lever af at indrette butiksmiljøer, hvor plantevægge bruges i stigende grad, var det naturligt for os selv at udføre og levere en række af de materialer, der bruges til opbygning af de grønne plantevægge. Løsningen blev således opsat i samarbejde med DECOPLANT.

Vi har blandt andet valgt DECOPLANT grundet deres faglige ekspertise og prisstærke produkt. De kommer nu og vedligeholder vores plantevæg, så den får optimale vilkår og planterne trives. Plantevæggen er nem at håndtere og har en optimal styring af vandingen.

Udover at vække opsigt og vise, hvordan man kan bruge planter på en unik og dekorativ måde, er plantevæggen også blevet inspirationskilde for vores mange gæster inden for detailhandelen.

Udvidet samarbejde betyder i dag eksport til Norge, da der også leveres grønne løsninger gennem Expedit Norge.”

Axel Sabroe Indkøber / Anne Østrup Hansen, International Marketing Manager

Grønt miljø med integreret skærm

Denne video viser, hvorledes Expedit på kreativ vis fik bygget en LED-skærm ind i et grønt miljø omkring en toiletbygning.