Blomsterbutikken er åben: Tirsdag - Fredag 10 - 17, Lørdag 10 - 14

 

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konceptløsning hos fælleden

Fælleden i Skanderborg er et multihus, et enestående byggeri i Danmark, der rummer rådhus, politistation og dobbelthal under samme tag. Det blev indviet i oktober 2016. Fælleden er hjemsted for Skanderborg Kommunes administration, for en del af Sydøstjyllands Politi, for en masse idrætsudøvere, bl.a. byens håndboldligahold. Det er arbejdsplads for mere end 650 personer. Dobbelthallen i bygningen har plads til 2000 tilskuere til sport eller 3500 tilskuere til koncerter og andre kulturelle events.

DECOPLANT har leveret 50 enheder, bl.a. 48 ret store krukker, der er 80 x 80 x 80 fordelt rundt i huset. Desuden har Fælleden to plantevægge, der sammen med de store plantemiljøer giver et unikt grønt indeklima. Der er i offentlige institutioner og bygninger særligt fokus på medarbejdernes trivsel, og dette er et frodigt, grønt miljø en væsentlig del af. I NASA, USA har man foretaget studier af grønne planter, der er specielt velegnede til at rense luften, og det er beviseligt, at trivslen højnes med grønne planter og et indbydende indeklima. Det er også beviseligt at sygefraværet mindskes ved et planterigt, grønt og friskt indeklima.

”Da Fælleden blev en realitet, bød DECOPLANT A/S på totalløsningen med indretning af plantevægge, plantekrukker og planter, så der i dag er en grøn linje på det indendørs plantemiljø, i samspil med det øvrige udvendige grønne look, så helheden passer til vor i øvrigt meget grønne administrationsbygning.

Medarbejderne og de mange besøgende på Fælleden sætter stor pris på plantelinjen i huset. Planterne er altid velplejede, og fremstår friske.

En af vores plantevægge er meget populær som baggrund til bryllupsfotografier, for nogle af de mange brudepar som vies borgerligt i huset.”

Knud Sørensen, Fælledchef