ESG rapport

DECOPLANT A/S

Okt. 2022 - Sept. 2023

Hos Decoplant har vi de sidste 4 år arbejdet aktivt med at styrke vores bæredygtighed. Vi er en planteservicevirksomhed, men grønne planter alene gør det ikke. Vi er nødt til at arbejde med alle aktiviteter og materialer i virksomheden. Når vi ser en mulighed dukke op, griber vi den.


Det betyder ikke, at vi ER bæredygtige – vi vil altid vil have et aftryk på vores klode, men vi forsøger efter bedste overbevisning at spare på klodens ressourcer, begrænse vores CO2udledning og arbejde tæt sammen med vores leverandører, det vil sige arbejde mere bæredygtigt dér, hvor vi kan og har indflydelse.


De sidste 4 år har vi dokumenteret CO2e-udledning på scope 1 og 2 niveau samt håndtering af vores affald. Vi har gennemført en lang række tiltag for at gøre vores virksomhed mere bæredygtig, vi arbejder for en B Corp-certificering, og vi er nu nået dertil, hvor vi gerne vil dokumentere det i en ESG-rapport efter EU's anvisninger. Vi ønsker, at vores kunder på sigt skal kunne bruge vores data i deres egen ESG-dokumentation.