Howea Kentiapalme Ø27 / 160-170 cm
Varenummer: 630001170
.
DKK 1.488 / STK
DKK 1.190 ekskl. moms
 •  

Kentiapalmen har elegante, buede blade og lange stængler, som straks giver stemningen af tropisk paradis. Den er en af de helt store helte blandt stueplanter, når vi taler godt indeklima. Planten er ca. 165 cm høj og kommer i en potte på Ø27 cm.Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

   Palmer er fantastiske indendørsplanter, der effektivt fjerner giftstoffer fra luften og giver generøse mængder frisk ilt til rummet.

  Den smukke Kentiapalme har været en populær stueplante i rigtig mange år. En favorit blandt mange, da den lader tankerne søge mod varmere himmelstrøg.

  Kentiapalmen vokser kun naturligt ét sted: Howe-øerne i Stillehavet. Planten vandt stor popularitet i både Europa og USA i slutningen af 1800 tallet, hvor eksotiske planter blev ivrigt samlet og udstillet. Lige siden har den prydet mange hjem over hele verden. 

   

  Botanisk navn: Howea kentia forsteriana

  Også kendt som... Kentiapalme

  Familie: Arecaceae

  Luftrensende effekt: Høj

   

  PASNING

  Denne tropiske skønhed er i udgangspunktet nem nok at passe, men den stiller dog et par krav til plejen, hvis den forblive en grøn fryd for øjet. 

   

  Vanding: Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke våd. Du kan eventuelt lade det øverste lag tørre ud i perioder for at undgå overvanding.

  Placering: Kentiapalmen har det bedst på en lys placering uden direkte sol, da dette kan give den en gullig farve. Kan også godt stå i forholdsvist skyggefulde steder.

  Gødning: Vi anbefaler at gøde med vandingen ca. 1 gang om måneden i vækstsæsonen (april-oktober).

  Temperatur: Planten trives godt ved rumtemperaturer på 15-25 °C. Ikke lavere end 13°C. 

  Gartnerens fif: Undgå at stille planten et sted, hvor man går meget frem og tilbage tæt ved. Det giver brune tipper på bladene. 

   

  Læs mere om Kentiapalmen på vores inspirationsside !

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.