Philodendron 'white measure' Ø10
Varenummer: 5176
.
DKK 100 / STK
DKK 80 ekskl. moms
 •  

Den lille, men absolut fine philodendron 'white measure' har grønne blade med hvide aftegninger. Den er både populær og ganske nem at holde. Planten er ca. 25 cm bred og kommer i en potte på Ø10 cm.Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Den søde, feminine philiodendron birkin har masser af hvide striber på de grønne hjerteformede blade. Den har det godt i masser af indirekte lys, men kan også sagtens placere i halvskygge. 

  Det er en forholdsvist ny plante, og den har været særdeles populær den seneste tid. - Måske fordi den falder så fint ind i trenden med variegation af hvidbrogede blade. En 'birkin' eller 'white measure' som de også kaldes, er dejlig nem at passe og har den der stemning af en indendørs tropisk jungle. De unge planter har flere helt grønne blade, men med tiden udvikler den flere og flere blade med de karakteristiske hvidstribet blade.

  Man kan med fordel beskære planten i vækstperioden forår/sommer, hvis man ønsker den skal bevare sit lave og busket look. Begynder den at skyde helt grønne blade, kan disse også fjernes, hvis man bedst kan lide de hvidstribede blade. 

   

  Botanisk navn: Philodendron 'White measure' 

  Også kendt som... Birkin eller white wave

  Familie: Araceae

  Luftrensende effekt: Mellemhøj

   

  PASNING

  Vanding: Planten skal vandes, når jorden er let udtørret. Brug med fordel en vandstandsmåler, så du let kan holde øje med behovet.

  Placering: Stil din Philodendron 'Birkin' lyst eller i halvskygge. Den klarer sig fint de fleste steder - men ikke i sommerens direkte sol.

  Gødning: I månederne fra marts til august kan du med fordel give planten flydende gødning én gang om måneden.

  Temperatur: Planten trives godt ved rumtemperaturer på 15-30 °C.

  Gartnerens fif: De tropiske planter kan godt lide en høj luftfugtighed, og denne philodendron er ingen undtagelse. Derfor trives den ekstra godt, hvis du ind imellem giver den et brus. Man kan også med fordel stille flere planter sammen.

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.