Vi byder julen hjertelig velkommen!

Igen i år hjælper DECOPLANT med at skabe julestemning på arbejdspladserne. Vi har et bredt udvalg af smukke juledekorationer, flotte juletræer i mange størrelser og de yndige julestjerner, som emmer af jul. 

I år skal vi rigtig julehygge!

Alle dekorationer er lavet af vores blomsterbindere her i Herskind udenfor Aarhus. - Så husk at bestille i god tid. 

Er du allerede kunde hos DECOPLANT?

Bestil nemt og hurtigt med dit kunde log-in til vores webshop! Så får du vist jeres egne priser og kan betale på faktura, som I plejer. 

Har du ikke været logget på før? 
Klik på "LOG IN" øverst til højre og klik "Nulstil kodeord". Skriv din mail og tjek din indbakke for at oprette dit kodeord.

Giver det problemer, skal du blot skrive en mail til salg@decoplant.dk - så sørger vi for at løse det. 

Er du ny kunde hos DECOPLANT?

Du kan købe online både som privat og erhverv uden log-in. Du skal dog bo indenfor vores leveringsområde, som kan ses her

Se hele juleudvalget på webshoppen.

Læg de ønskede produkter i kurven og afslut med mobilepay eller kortbetaling. 

Den gartner, der kører i dit område, leverer det hos jer.

Bliv inspireret i vores butik

Hvert år forvandler vi butikken til et sandt juleeventyr! Masser af julestemning, julepynt og sager i den gamle gård. Vil du se nærmere på juledekorationerne inden I vælger? I er hjertelig velkomne til at besøge os, så kan I også få dekorationer efter jeres ønske. Vi laver også adventskranse og meget mere i juletiden.

Kom ind og bliv inspireret!

Tjek åbningstiderne her.

Højt fra træets grønne top

Igen i år sælger vi smukke normansgran som I kan have glæde af ude eller inde. Vores højeste træ er hele 8 meter højt - men mindre kan også gøre det! Der er en størrelse til jer uanset hvor I tænker det skal stå.  

Det er muligt at købe juletræsfod til, hvis man ikke har dette fra tidligere år. 

Se vores udvalg herunder eller hop ind på webshoppen og se alle vores julerier.

Julestjerner til alle

Julestjernen er en uundgåelig plante, når vi kommer til december måned. Nogle er vilde med dem, hos andre vækker de nostalgi og minder om barndomshjemmet fint pyntet til jul. 

Sådan passer du den:

Stil den lyst og pas på ikke at vande den for meget. Så risikerer du, at den får gule blade. Julestjernen trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 22 grader og tåler ikke træk.