Vi designer mosvægge efter dine ønsker

En mosvæg spreder arbejdsglæde og godt humør blandt mennesker, der færdes på jeres arbejdsplads. DECOPLANT designer mosvægge, der er sammensat af de type mos, som I kan lide og som passer lige præcis hos jer.


Beregn en pris på mosvæg

Helt naturlig og vedligeholdelsesfri

En mosvæg består af forskellige typer naturligt mos, som er blevet tørret og behandlet med glycerin. Der findes forskellige typer og farvenuancer mos. Det giver en flot effekt at kombinere forskellige farver mos på en mosvæg.

Derfor er en mosvæg stort set vedligeholdelsesfri! Den kræver hverken lys eller vand, og holder sig frisk og grøn mange år frem. 

I mange af de mosvægge, vi designer til vores kunder, indgår både pudemos, plademos og reindeermos. Vi laver ofte mosbilleder og -vægge i et mix fx 80 / 20 procent plademos og pudemos. Mulighederne er mange og I kan selv vælge, hvilket look I går efter, så jeres produkt bliver mere personlig.


Vi leverer og monterer selvfølgelig alle mosløsninger ude hos jer. 

3 gode grunde til at vælge en mosvæg

  • En mosvæg er en meget fleksibel måde at bringe naturen indenfor på. Det har en stor visuel effekt og skaber stemning til ethvert rum.

  • En mosvæg forbedrer rummets akustik og er god til at reducere støjniveauet. Læs mere om dette længere nede.

  • En mosvæg giver anledning til kreative løsninger! Vi laver dem i forskellige former, med logo eller slogan og kan monteres på vægge, stolper og lofter.

Vil du også have en mosvæg? Sådan foregår det.

1. Kontakt
Vores kundeservice sidder klar til at besvare dit opkald eller mail?

2. Konsulentbesøg
Vi kommer til dig og fortæller mere om mulighederne og lytter til dine ønsker.

3. Fremstilling
Når vi har fundet frem til den rigtige løsning for dig, går vores gartnere igang med arbejdet. Alt er håndlavet lokalt i Herskind.

4. Levering
Vi leverer og monterer naturligvis mosvæggen hos dig. Vi kører ikke før det spiller 100%.

Akustik og arbejdsmiljø

Mange arbejdspladser ønsker en bedre akustik og her er mos en god løsning til at dæmpe støjniveauet. Nogle typer mos absorberer bedre lyden end andre.

Vi hører ofte fra kunder, som har købt mosvæg hos DECOPLANT, at den grønne væg bidrager med en rolig atmosfære – og giver medarbejderne en oplevelse af at være tættere på naturen i løbet af arbejdsdagen.


Vidste du at, der er mulighed for at integrere jeres logo eller slogan?

Få gode råd til plantepasning

Hos DECOPLANT går vi op i, at vores planter får den bedste pasning. Besøg vores plantepasningsguide og få 7 gode råd til hvordan du bedst passer dine planter.