Få en mosvæg til kontoret efter dine ønsker og omgivelser

   

  Vores mosvægge er meget populære og det forstår vi godt! Det er en dekorativ og fleksibel måde at bringe naturen indenfor. Det flotte, grønne mos har en stor visuel effekt og skaber en helt særlig stemning til rummet. En mosvæg er støjreducerende og er derfor rigtig god på arbejdspladser, hvor der færdes mange mennesker. Det grønne ydre og de gode egenskaber for akustikken skaber et bedre arbejdsmiljø for jeres medarbejdere.

  DECOPLANT designer mosvægge efter jeres ønsker og omgivelser. Mulighederne er mange - og vi er fulde af gode ideer!

  Prisberegner

  Helt naturlig og vedligeholdelsesfri

  En mosvæg består af naturligt mos, som er blevet tørret og behandlet med glycerin og naturlige farvestoffer. Herefter er en mosvæg stort set vedligeholdelsesfri! Den kræver hverken lys eller vand, og holder sig frisk og grøn mange år frem.

  Til vores mosvægge bruger vi pudemos, plademos og rensdyrlav. Sidstnævnte kan fås i et stort udvalg af farver, som fx kan bruges til at forme logo. Ofte laver vi mosbilleder og -vægge i et mix af de forskellige typer. Det giver en dynamik, der gør det mere spændende at kigge på. Mulighederne er mange og I kan selv vælge, hvilket look I går efter, så jeres produkt bliver helt personligt.

  Akustik og arbejdsmiljø

  Mange arbejdspladser ønsker en bedre akustik og her er mos en god løsning til at dæmpe støjniveauet. Nogle typer mos absorberer bedre lyden end andre.

  Vi hører ofte fra kunder, som har købt mosvæg hos DECOPLANT, at den grønne væg bidrager med en rolig atmosfære – og giver medarbejderne en oplevelse af at være tættere på naturen i løbet af arbejdsdagen.

  Kontakt os for at høre nærmere.

  Vis dit firmalogo frem på en ny måde


  3 gode grunde til at vælge mosvæg

   

  • En mosvæg er en meget fleksibel måde at bringe naturen indenfor på. Det har en stor visuel effekt og skaber stemning til ethvert rum.

   

  • En mosvæg forbedrer rummets akustik og er god til at reducere støjniveauet.

   

  • En mosvæg giver anledning til kreative løsninger! Vi laver dem i forskellige former, med logo eller slogan og kan monteres på vægge, stolper og lofter.

  Vil du også have en mosvæg?

  Kontakt os
  Vores kundeservice sidder klar til at besvare dit opkald. Ring 87546800 eller send os en mail på salg@decoplant.dk

  Konsulentbesøg
  En af vores konsulenter kommer ud og fortæller mere om mulighederne og lytter til dine ønsker.

  Fremstilling
  Når vi har fundet frem til den rigtige løsning for dig, går vores gartnere i gang med arbejdet. Alt bliver håndlavet lokalt af egne folk.

  Levering
  Vi leverer og monterer naturligvis mosvæggen hos dig.


  Få gode råd til plantepasning

  Hos DECOPLANT går vi op i, at vores planter får den bedste pasning. Besøg vores plantepasningsguide og få 7 gode råd til hvordan du bedst passer dine planter.