Med plantepasning kan I nyde godt af planternes mange fordele uden at røre en finger

Planter kan gøre underværker for både indretningen og indeklimaet på jeres kontor. Med grønne planter kan I forvandle jeres kontormiljø fra kedeligt og stillestående til levende og inspirerende med grønne planter, og det er dokumenteret, at planter forbedrer indeklimaet ved at omdanne CO2 til ilt.

Hvis jeres kontor trænger til et løft, og I ønsker at skabe en så inspirerende og behagelig arbejdsplads som muligt, kan grønne planter være svaret. Men da planter er levende organismer, skal de passes løbende for at trives, og som travl virksomhed kan det være svært at finde tiden til den opgave.

Her kommer vi hos DECOPLANT ind i billedet. Vi tilbyder plantepasning i Århus og omegn, som indebærer, at vi sørger for alt, der har med jeres planters velbefindende at gøre – herunder levering og pasning. Vi gør det nemt for jer, så I kan få glæde af planternes mange fordele uden at bekymre jer om pasningen af dem.


Plantepasning: Hvordan foregår det?

Hvis I er nysgerrige efter at vide, hvordan vores plantepasning foregår i praksis, har vi herunder brudt processen op i de enkelte trin. Så ved I, hvad I skal forvente, hvis I vælger os som jeres planteleverandør og professionelle plantepasser.

Indledende dialog: Vi indleder ethvert nyt samarbejde med at kortlægge rammerne om aftalen. Her får vi afstemt, hvad aftalen konkret skal indeholde, og vi får styr på de praktiske ting, som hvor ofte planterne skal passes, overlevering af information om bygningerne, nøgler, koder, adgang til vand m.m.

Rådgivning: Langt de fleste virksomheder ønsker at udvide med nye planter, når de tager fat i os for at få hjælp til plantepasning. Gælder det også for jer, kan I enten vælge selv at bestemme, hvilke planter I ønsker, men vi kommer også gerne med vores forslag til indretningen og valget af planter. Lad jer fx inspirere af nogle af de planteløsninger, vi har lavet.

Levering: Hvis I har bestilt planter gennem os, sørger vi naturligvis også for at levere dem. Det foregår – så vidt muligt – i vores grønne elbiler, som er en af vores mange bæredygtige tiltag, vi har indført for at mindske vores CO2-udledning. Vi sørger for indbæring, og at planterne placeres de rette steder, så I ikke behøver at afbryde arbejdet.

Pasning: Vores plantepasning foregår i et kontinuerligt rul, hvor vi som udgangspunkt besøger jer hver 3. uge – eller i et individuelt aftalt interval. Ved vores besøg undersøger vi planternes tilstand, vander og gøder dem, fjerner visne blade, tørrer dem af for støv og sørger for, at de trives. Gartneren udfører arbejdet i ro og mag uden at forstyrre medarbejderne. Opgaven med at holde overblik over, hvornår det er tid til at komme forbi igen, har vi også taget på vores skuldre, så plantepasningen foregår så gnidningsfrit som muligt.

Hvad koster det at få en arbejdsplads med grønne planter?

Hvorfor skal I investere i professionel plantepasning?

Med plantepasning får I …

  • glæde af den positive indflydelse på det fysiske og mentale velvære, som grønne planter har, uden at være forpligtet til det praktiske arbejde med dem,
  • et kontor, der altid tager sig pænt ud over for både medarbejdere og besøgende,
  • kickstartet en langvarig investering i form af øget trivsel og effektivitet blandt medarbejderne som følge af et forbedret indeklima.

Find os på

Vi passer godt på jeres planter

Grønne planter og inspirerende planteløsninger til virksomheder er det, vi brænder for. Den passion håber vi smitter positivt af på jer, når vi besøger jeres arbejdsplads og tager kærlig hånd om jeres planter.

Vi vil være Danmarks bedste leverandør af planter og virksomheders foretrukne plantepasser. Det kræver et stort fokus på kvalitet at leve op til det mål. Den høje kvalitet gælder både vores planter, som vores uddannede gartnere dyrker og passer under sunde forhold, men det gælder også vores service, når vi er ude og besøge virksomheder.

Derfor får I tilknyttet en fast gartner, som kender jeres planter og indretning godt. Gartnerens opgave er at sørge for, at jeres planter til enhver tid tager sig pænt ud, så de er med til at gøre omgivelserne inspirerende. Alle vores gartnere er passionerede for deres fag og har ikke mindst en stor viden om, hvordan man får planter til at trives i et indendørsmiljø. Har I nogle planterelaterede spørgsmål, kan I derfor altid spørge gartneren.

Som toppen af kransekagen på vores service tilbyder vi evighedsgaranti på vores planter. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om yderligere omkostninger. Prisen på vores service dækker desuden alle de udgifter, der er relateret til opgaven, herunder gødning, kørsel og redskaber.

Vælg DECOPLANT til jeres plantepasning i Østjylland

Hos DECOPLANT tilbyder vi plantepasning til alle typer virksomheder – både små og store. Arla og Wallpipe er nogle af de virksomheder, som vi har hjulpet med at skabe indbydende og inspirerende arbejdsmiljøer – og vi hjælper dem fortsat med at passe på deres planter.

Vi dækker på nuværende tidspunkt hele Østjylland, så hvis I holder til i området, kommer vi gerne forbi for at fortælle mere om, hvordan vi kan løfte jeres indretning gennem planter – og naturligvis stå for den efterfølgende pasning. Bor I længere væk, er I velkomne til at kontakte os – så finder vi en løsning. I er også velkomne til at læse mere om os, og hvilke planter vi tilbyder, før I beslutter jer for, om vi skal samarbejde.

Har I spørgsmål til prisen på plantepasning, hvordan det foregår i praksis, eller har I brug for at få opklaret hvilket som helst spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen eller mailen. I kan kontakte os lige her:

Kontakt os

Hvis du sidder med spørgsmål til vores plantepasning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med glæde uddybe og forklare, hvad vi kan gøre for jer med en skræddersyet plantepasningsaftale. Du kan også prøve vores planteserviceberegner og få tilsendt en uforpligtende e-mail med en estimeret pris.

Her tager vi både hensyn til din virksomheds størrelse og jeres plantebehov.