Planteservice - få professionel pasning af jeres planter

 

Lad Decoplant servicerer jeres grønne omgivelser, så det styrker trivslen på arbejdspladsen og hjælper jer med at fokusere på jeres arbejde. Sunde, grønne planter styrker arbejdsmiljøet på kontoret. Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud.

Vi er altid klar med gode råd og forslag til ny planteindretning. Vi kommer gerne ud og ser jeres lokaler og evt. nuværende planter.

 


Hvad består DECOPLANTS planteservice af?

  • I får en fast gartner, der kender jer og virksomhedens indretning!

  • Vi sørger for at vande og gøde alle jeres planter!

  • Vi beskærer og binder jeres planter op i takt med, at de vokser!

  • Vi holder jeres plantekrukker pæne og rene og sørger for at planterne er støvet af og vasket, så de omdanner CO2 til ilt bedst muligt!

  • Med vores planteservice følger der evighedsgaranti på planterne, som betyder I ikke skal bekymre jer om yderligere omkostninger!

  • Som planteservicekunde hos DECOPLANT kan I nemt bestille en flot buket til receptionen eller måske den nye medarbejder.

Planteberegneren

Kvalitet

Hos DECOPLANT arbejder vi målrettet med at sikre vores kvalitet, så vores planteløsninger ude omkring i de danske virksomheder står skarpt.
Med DECOPLANTS planteservice får I en fast servicegartner, som kender jeres planter og indretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge.

Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud. Hvis der skulle opstå en situation, hvor I har behov for gartneren kommer forbi inden næste besøg, planlægger vi et ekstra visit hurtigst muligt.

Hvis der er en plante, der er blevet for stor, eller I kunne tænke jer nye planter på kontoret, tager vi de gamle med og sørger for, at de gamle ikke går til spilde, men får nyt liv som secondhandplanter 


Trænger I til grønnere omgivelser?

Ønsker I jer et grønt loungeområde eller planter, der kan opdele og skabe hygge i storrumskontoret? Vi er fulde af gode ideer til nye plantemiljøer med bæredygtigt fortegn.

Er du ny kunde hos DECOPLANT, kommer vi gerne ud og ser jeres lokaler, så i kan få god rådgivning til placering, indretning og valg af planter. 


Hvis du allerede er kunde hos DECOPLANT, kan du blot spørge din gartner til råds eller ringe til vores kundeservice. Det er også muligt at få et erhvervslogin til vores webshop, som gør det let at supplere med nye planter og krukker til jeres eksisterende plantemiljø.

 

Pasning af plantevægge

Når I vælger at investere i en af DECOPLANTS indeklimaforbedrende plantevægge, er det vigtigt at have en plan for drift og vedligeholdelse. 

Vi anbefaler at få regelmæssig service, så I får størst fornøjelse af plantevæggen i hverdagen. Med serviceaftalen får I fuld plantegaranti – og I får passet og plejet plantevæggen hver 3. uge. Vores gartnere sørger for justering af vand og gødning efter årstidens og planternes behov. Servicegartneren rengør og vasker planterne, beskærer og fjerner visne blade, så plantevæggen altid fremstår flot og indbydende.

Bæredygtighed

De sidste tre år er vi gået all in på bæredygtighed - 
som den første planteservicevirksomhed i Danmark.

DECOPLANT vil være den grønneste plantevirksomhed! Vi arbejder med konkrete tiltag og målsætninger, og er meget bevidste om det ansvar vi har for håndteringen af klodens ressourcer.

Der er flere grønne fordele! Vi gør os umage med at være bæredygtige i alt, hvad vi foretager os. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan understøtte jeres CSR-arbejde og indsats for bæredygtighed.

Kontakt os

Hvis du sidder med spørgsmål til vores planteservice, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med glæde uddybe og forklare, hvad vi kan gøre for jer med en skræddersyet planteserviceaftale. Du kan også prøve vores planteserviceberegner og få tilsendt en uforpligtende e-mail med en estimeret pris.

Her tager vi både hensyn til din virksomheds størrelse og jeres plantebehov.