Skab imponerende omgivelser og bedre indeklima med en plantevæg

DECOPLANT tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan din plantevæg skal designes og indrettes. Vi stræber altid efter at gøre plantevæggene til en naturlig forlængelse af din virksomhed. Samtidig ønsker vi også, at de grønne vægge af planter skal bidrage til mere natur i arbejdsmiljøet.


Vi er altid klar til at guide jer til den bedste løsning indenfor de indretningsmæssige muligheder, som lokalet har. Vi designer et løsningsforslag til jeres plantevæg, der tager højde for indretning hos jer – lige fra placering, vandtilførelse, lysforhold.

 

Sådan fungerer vores plantevægge

Vi monterer og installerer naturligvis plantevæggen hos jer, hvorefter en gartner fra vores planteservice varetager pasning og vedligeholdelse.

Alle planterne i plantevæggen er som udgangspunkt danske, hvad end det drejer sig om de indendørs eller udendørs plantevægge. Vi tænker bæredygtighed ind i alle de aspekter, vi kan - lige fra indkøb af planter til genanvendelse af affald. Vores plantevægge er opbygget på et system, der bruger minimalt vand og gødning.

Det hele kan endda styres via en app, så vores gartnere nemt kan justere efter planternes behov. Tjek videoen ud og se, hvordan plantevægge fra DECOPLANT virker!

Forskning dokumenterer, at plantevægge forbedrer indeklimaet og effektivt renser luften

Det er dokumenteret, at grønne planter i sig selv har en gavnlig effekt på indeklimaet. Blandt andet ved man med sikkerhed, at planter forbedrer indeklimaet ved at omsætte CO2 til ilt.

Et nyt forskningsstudie fra Syddansk Universitet undersøger plantevægges effekt på indeklimaet og resultatet er positivt!


Vedligeholdelse og garanti

Efter montering af plantevæggen er drift og vedligeholdelse af plantevæggen også en vigtig faktor. Det er nødvendigt med en plan for pleje af planterne, så I får størst fornøjelse af plantevæggen i hverdagen.

Vi anbefaler at I får serviceaftale. Den giver jer fuld plantegaranti – og I får passet og plejet plantevæggen med faste intervaller. Vores gartnere sørger for justering af vand og gødning efter årstidens og planternes behov. Servicegartneren rengør og vasker planterne, beskærer og fjerner visne blade, så plantevæggen altid fremstår flot og indbydende. Er der en plante i væggen, der ser trist ud, skifter gartneren planten ud.

Vandings- og gødningssystemet i DECOPLANTs plantevægge er designet til minimal vedligeholdelse, og de er derfor billigere i drift end andre plantevægge på markedet. Det kommer både jer og miljøet til gode, hvis du investerer i en indendørs plantevæg fra DECOPLANT.

Køb en grøn plantevæg

Med en plantevæg fra DECOPLANT kan du være sikker på, at vi arbejder med bæredygtigheden i flere aspekter.

 • Vi bruger primært planter fra danske gartnerier til plantevægge. Det sikrer en lavere CO2 udledning, da de kun fragtes en kort afstand.
 • Alt plast og affald fra potter og bakker bliver sorteret og genanvendt.
 • Vores vandingssystem til plantevægge bruger minimalt vand og gødning i forhold til andre systemer. Hver plante får kun det den har brug for.
 • Plantevægge giver en mærkbar indeklimaforbedring, som gavner trivslen hos dine medarbejdere.
 • Vores system er robust, simpelt og professionelt, som kan holde mange år frem. 

Del rummet op med mobile løsninger

Vi skaber fleksible indretninger med plantevæg i moduler, der også kan bruges som rumdelere. Det giver jer mulighed for at skabe nogle grønne oaser til et lounge- eller spiseområde.

En del arbejdspladser bruger også mobile plantevægge som skillevægge eller rumopdeler i storrumskontoret.

Mos...

Placering af plantevæg

Man kan stort set sætte en plantevæg op, hvor man vil. Men det er en god idé at overveje følgende:

  • Lys er afgørende for planters trivsel, så de bliver ved med at fremstå friske og frodige. Hvis der ikke er tilstrækkelige mængder naturligt lys, kan man sætte spots eller lamper op.

  • Vand skal der naturligvis også til en plantevæg. Der er forskellige løsninger alt efter, om det er muligt at tilføre vand på stede

  • Rummet, som plantevæggen placeres i er naturligvis op til dig, men overvej hvem og hvor mange der får glæde af plantevæggen i hverdagen. Plantevæggen kan laves rundt om døren eller vinduer, og kan integreres med logo eller skærme.

Vi guider jer naturligvis gerne til den optimale placering af plantevæggen. 

8 facts om plantevægge

 • Plantevægge fås i mange størrelser lige fra 2 til 200 kvm

 • Vi bruger primært planter fra danske gartnerier

 • Med systemet fra DECOPLANT er der et lavt forbrug af vand og gødning.

 • Du kan også vælge en udendørs plantevæg - måske én med friske krydderurter?

 • Dokumenteret indeklimaforbedrende effekt, der øger produktiviteten og medarbejdernes helbred.

 • Plantevægge er støjreducerende og beroligende

 • Vores vandingssystem er et simpelt kliksystem, som kan nemt og smart styres via app.

 • Der er mulighed for fuld plantegaranti og løbende vedligeholdelse på plantevægge, så du kan nyde en frodig, smuk plantevæg uden bekymring.

Stadig nysgerrig? Book et møde en af vores konsulenter!

Drømmer du om mere end traditionelle kontorplanter, kan en specialdesignet plantevæg fra DECOPLANT tage din kontorbeplantning til nye højder. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis idéen om en plantevæg kunne være noget for dig og din virksomhed. Vi vil super gerne høre mere om dine ønsker og give dig god rådgivning inden beslutningen tages. Du kan også prøve vores smarte beregner eller blot ringe til vores kundeservice - så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Ønsker du et grønnere kontormiljø, men har du ikke tid og forstand på at passe og pleje de grønne tiltag? Det er intet problem med vores planteservice, hvor vores gartnere kommer ud og passer dine planter.

En drøm om et grønt indeklima?

Hos DECOPLANT drømmer vi om en verden, hvor indendørsbeplantning er en mere integreret del af arbejdspladser og offentlige institutioner, end det er i dag.

Med høj faglighed og et skarpt øje for jeres virksomhedsprofil, skræddersyer vi grønne løsninger til jer og jeres lokaler. Vi ved af erfaring, hvordan en frodig plantplantevæg, en grøn gulvplante, eller en serie af friske kontorplanter, kan påvirke positivt og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Inviter naturen indenfor med DECOPLANT!