Evighedsgaranti på arbejdspladsens levende plantemiljø

Med DECOPLANTs evighedsgaranti sikrer vi, at din indendørsbeplantning er vores ansvar, når den først er sat op. Mere præcis sørger vores servicegartnere for, at dine planter altid fremstår friske og sunde, da de regelmæssigt vil svinge forbi og passe og pleje dit grønne arbejdsmiljø. Skulle en plante mod forventning visne hen eller dø, vil den selvfølgelig blive erstattet af en ny – kvit og frit for jer, som har valgt at tilknytte jer vores planteservice, heri evighedsgaranti.

Evighedsgaranti med planteservice

Med planteservice fra DECOPLANT er jeres plantemiljø 100 % i vores hænder, så dine medarbejdere og du kan fokusere på det, I er gode til. Hos DECOPLANT kender vi til livet på en moderne og travl arbejdsplads. I travle virksomheder med mange arbejdsopgaver, offentlige institutioner for børn, ældre eller patienter, samt i butikslokaler med vareopfyldning og kundeservicering kan der i forbifarten glemmes, at planterne skal vandes. Det er netop af den årsag, at vi tilbyder planteservice, hvor du som kunde får evighedsgaranti på planterne købt fra os.

Ønsker du at få etableret et grønnere arbejdsmiljø med nogle af vores ydelser i form af kontorplanter, plantevægge eller krukker, eller er du mere interesseret i at høre nærmere om vores planteservice? Uanset hvad det må dreje sig om i det planterelaterede hjørne, skal du endelig ikke tøve med kontakte os. Vi vil hellere end gerne være behjælpelige i din virksomhed, hvor vi kan hjælpe med at skabe et mere levende og grønnere arbejdsmiljø samt sørge for vedligeholdelse af dine indendørsbeplantning.

Vidste du, at…

der indgår meget plast i plantebranchen? DECOPLANT sørger for bæredygtig genanvendelse af alt vores plastaffald.

Vores servicegartnere sørger for pasningen af dine plantemiljøer

At vedligeholde planter kan være særligt tidskrævende – og især hvis det drejer sig om en hel virksomheds kontorbeplantning. Planter skal nemlig både vandes, gødes, plantes om, ligesom der skal ske mange andre vigtige tiltag for at sikre deres flotte udseende og overlevelse. Men hvis din virksomhed vælger at investere i vores planteservice, hvor evighedsgarantien er inkluderet, skal I ikke længere bekymre jer om disse gøremål. Med DECOPLANTs servicegartnere sørger vi for plantepasningen af alt kontorbeplantning – indendørs såvel som udendørs. Dine planter vil altid fremstå friske og sunde, og vi vil gøre vores arbejde med omtanke for miljøet, så det er bekymringsfrit at være fast kunde hos os.

Vi mener, at relationen mellem os og vores kunder er forudsætningen for, at vores evighedsgaranti og kundeservice kan fungere i særklasse. Derfor vil du få tildelt en fast servicegartner til din virksomhed, som med tiden vil lære din kontorindretning og de forskellige planter at kende. Du skal derfor heller ikke bruge tid på at vise en ny gartner rundt til alle de forskellige beplantninger eller vise vedkommende rundt i virksomheden.

Gartneren vil hurtigt kunne bevæge sig rundt i virksomhedens arealer og lokaler og vide med det samme, hvad de enkelte planter kræver.

Foruden at planter kan gøre underværker for din kontorindretning, har de også en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. I den forstand at velholdte og grønne plantemiljøer skaber et bedre indeklima, gladere medarbejdere, øgning i produktivitet og mindre sygefravær iblandt de ansatte. Det vil altså være en investering for store og små virksomheder at indrette deres kontormiljø med øje for det grønne, og hvor vores planteserviceaftale og evighedsgaranti kan spille en stor rolle i vedligeholdelse af dette.