Et levende plantemiljø – vores ansvar

Evighedsgaranti sikrer, at når jeres indendørsbeplantning først er sat op, sørger vores servicegartnere for, at jeres grønne planter altid fremstår friske og sunde. Skulle en plante mod forventning visne hen, vil den blive erstattet af en ny – kvit og frit for jer, der har valgt at tilknytte jer vores planteservice.

Evighedsgaranti med planteservice

Med planteservice fra DECOPLANT er jeres plantemiljø 100 % i vores hænder, så I kan fokusere på det, I er gode til. Har I spørgsmål i hverdagen, er vi altid klar med svar og rådgivning til jeres indendørsbeplantning. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis I vil høre mere om vores evighedsgaranti, planteservice eller andet, vi kan være behjælpelige med.

Hos DECOPLANT kender vi til livet på en moderne og travl arbejdsplads. I travle virksomheder med mange arbejdsopgaver, offentlige institutioner med ansvar for børn, ældre eller patienter, i butikslokaler med vareopfyldning og kundeservicering, kan man i forbifarten glemme at vande planterne. Derfor tilbyder vi planteservice, hvor I som kunde hos os får evighedsgaranti på jeres planter.