Vores historie

DECOPLANT blev etableret af Claus Stoustrup i 1998, da HydroPlant Vest skiftede navn. Virksomheden flyttede samtidig til Herskind tæt på Aarhus i specialindrettede lokaler, hvor hovedafdelingen stadig holder til. DECOPLANT har gennem årelang erfaring og konsolidering rødderne godt og solidt plantet inden for branchen og er i dag én af Danmarks førende leverandørere af både indendørs og udendørs plantemiljøer.

Vi holder en høj kvalitet og har et stort udvalg af planter og krukker. Vores efterfølgende pasning og vedligeholdelse af planterne medfører en høj grad af tilfredshed og tryghed for vores mange kunder.

DECOPLANT styres fra hovedafdelingen tæt ved Aarhus men er repræsenteret over hele landet med lokalforankrede dygtige selvstændige gartnere hvilket sikrer DECOPLANT s kunder en oplevelse af lokal forankring og fleksibilitet.

Personlig planteservice med stor knowhow

DECOPLANT har 30 års erfaring med planter og plantepasning. Med tilfredse kunder over hele Danmark, er vi i dag én af landets førende leverandører af kvalitetsplanter, plantevægge, krukker og plantemiljøer til kontorer, virksomheder og institutioner.

Skab et bedre indeklima og grønt miljø på din virksomhed – kontakt os for et uforpligtende tilbud.