DECOPLANTs julevarer 2020

Selvom alting er lidt anderledes i år på grund af Corona, så er julehyggen for os ingen undtagelse – vi kan stadig pynte op, skabe en vidunderlig julestemning og skrue op for julehumøret. Hvert år ser vi frem til juletiden, som for os betyder forberedelser allerede i september og oktober, hvor vi finder inspiration og sammensætter årets juledekorationer.

DECOPLANTs juleprodukter 2020 byder på skønne og charmerende juledekorationer, der er fuld af naturmaterialer og blevet pyntet med fine julekugler og bånd. Vi har naturligvis også et udvalg af smukke, fyldige Normannsgran juletræer – fra de mindre træer på 1 meter til de store eksemplarer på op til 6 meter.

Lad november og december blive lige præcis så hyggelig og dejlig, som du ønsker det. Pynt op, tænd lys og lad roen og julehyggen sænke sig på de mørke eftermiddage og aftenener.

Med ønske om en rigtig glædelig jul fra alle os hos DECOPLANT.

Fem års fødselsdag i Blomsterbutikken

Fem fantastiske år i Blomsterbutikken med passion for planter, det skal fejres! Op til påske samt skærtorsdag og langfredag i dagene 28. – 31. marts indledes fødselsdagsfesten, hvor vi skruer op for flere sæsonaktuelle slagtilbud i anledning af fem års fødselsdagen.

Påsketiden er desuden en stemningssættende dekorationstid, og i den anledning vil vores besøgende finde dejlige påskerelaterede gaveartikler, dekorationer og påskebuketter i Blomsterbutikken.

Efter påske er vi atter klar fra 4. – 7. april med friske blomster i Blomsterbutikken, når vi med april i kalenderen træder et skridt længere ind i foråret og forlænger vores fødselsdagstilbud.

Nyhedsbrev fra Planteuniverset

Marts 2018 er startskuddet til DECOPLANTs månedlige nyhedsbreve både til erhvervskunder og til private. Du kan læse nyt om og blive inspireret af DECOPLANTs nyeste trends inden for Planteuniverset og “ALT GODT FRA HAVEN”.

I løbet af 2018 vil du blive præsenteret for nogle af vore medarbejdere på skift, som du, som vores kunde, møder i firmaregi.

Som en ekstra bonus vil du altid få besked om alle de gode tilbud fra DECOPLANT Planteservice (erhverv) eller om vores inspirerende Blomsterbutik (erhverv/privat), som du også kan besøge på hovedsædet i Herskind.