Fem års fødselsdage i blomsterbutikken

Fem fantastiske år i Blomsterbutikken med passion for planter, det skal fejres! Op til påske samt skærtorsdag og langfredag i dagene 28. – 31. marts indledes fødselsdagsfesten, hvor vi skruer op for flere sæsonaktuelle slagtilbud i anledning af fem års fødselsdagen.

Påsketiden er desuden en stemningssættende dekorationstid, og i den anledning vil vores besøgende finde dejlige påskerelaterede gaveartikler, dekorationer og påskebuketter i Blomsterbutikken.

Efter påske er vi atter klar fra 4. – 7. april med friske blomster i Blomsterbutikken, når vi med april i kalenderen træder et skridt længere ind i foråret og forlænger vores fødselsdagstilbud.

Nyhedsbrev fra Planteuniverset

Marts 2018 er startskuddet til DECOPLANTs månedlige nyhedsbreve både til erhvervskunder og til private. Du kan læse nyt om og blive inspireret af DECOPLANTs nyeste trends inden for Planteuniverset og “ALT GODT FRA HAVEN”.

I løbet af 2018 vil du blive præsenteret for nogle af vore medarbejdere på skift, som du, som vores kunde, møder i firmaregi.

Som en ekstra bonus vil du altid få besked om alle de gode tilbud fra DECOPLANT Planteservice (erhverv) eller om vores inspirerende Blomsterbutik (erhverv/privat), som du også kan besøge på hovedsædet i Herskind.

Smukke juledekorationer fra DECOPLANT

Den skønne dejlige og forventningsfulde juletid nærmer sig og vi er godt i gang med at forberede os, vi elsker det. Arbejdet med at lave de skønne juledekorationer er skønt og tanken om at dekorationerne bringer glæde og varme i den mørke tid holder humøren ekstra højt under dekoratørarbejdet. Vi har købt ind, er godt i gang med at lave ‘masters’ som vi udbyder her på siden og i butikken. Vi ‘jule-glæder’ os. Kontakt os for et tilbud.

Skønne danske julestjerner

Ingen jul uden skønne danske julestjerner. Det er i mange hjem blevet en lige så naturlig ting som adventskrans og julepynt. Uanset om du foretrækker den traditionelle julerøde stjerne eller den trendy pink, den laksefarvede eller den skønne hvide stjerne, så er der efter vores mening ingen jule uden stjerner. De bringer farve og varme i ethvert rum, det være sig dit kontor, stuen eller køkkenvinduet, Stjernen med budskab om jul og hygge, er en dansk tradition. I andre lande bruges Stjernen året rundt men de fleste af os synes at den hører december til og skifter dem ud efter højtiden.