Fem års fødselsdag hos blomsterbutikken

Fem fantastiske år i Blomsterbutikken med passion for planter, det skal fejres! Uanset om den længe ventede første forårsmåned marts bringer regn, sne og rusk eller om den skønne, spæde forårssol dukker frem, så fejrer vores Blomsterbutik ved hovedsædet i Herskind fem års festlig fødselsdag med forrygende krukke-, blomster- og plantetilbud i butikken. Vores fødselsdagstilbud henvender sig både til erhverv og private, og alle er velkomne på besøg i butikken til at lade sig inspirere og forføre af farver, former og dufte.

Fødselsdagstilbud før og efter påske

Op til påske samt skærtorsdag og langfredag i dagene 28. – 31. marts indledes fødselsdagsfesten, hvor vi skruer op for flere sæsonaktuelle slagtilbud i anledning af fem års fødselsdagen. Påsketiden er desuden en stemningssættende dekorationstid, og i den anledning vil vores besøgende finde dejlige påskerelaterede gaveartikler, dekorationer og påskebuketter i Blomsterbutikken.

Efter påske er vi atter klar fra 4. – 7. april med friske blomster i Blomsterbutikken, når vi med april i kalenderen træder et skridt længere ind i foråret og forlænger vores fødselsdagstilbud. Naturen er fantastisk, aprilvejret er notorisk lunefuldt men uanset, hvordan vejret arter sig, så er du garanteret en grøn og varm oplevelse i vores Blomsterbutik. Når du går herfra med vores gode tilbud på både blomster, planter og krukker i anledning af fødselsdagsfesten, vil dit humør med garanti stige et par grader, ligesom vejret forhåbentlig.

I anledning af fødselsdagen er der 15 % på alt i butikken, dog ikke på buketter, men der vil også være særlige fødselsdagspriser på buketter.

Blomsterbutikken året rundt

Uanset årstiden byder vores inspirerende og hyggelige Blomsterbutik altid på et farvestrålende og bredt udvalg af afskårne blomster, potteplanter, spændende brugskunst og herlige gaveartikler til enhver given lejlighed. Naturligvis er vi som blomster- og planteeksperter sæsonbevidste, og vi har altid et udvalg af planter, krukker og potter aktuelt for årstiden. DECOPLANT vil altid gerne være forrest med særlige og anderledes gaveartikler inden for plante- og krukkeuniverset, som vækker modtagernes glæde, måske også forundring eller giver anledning til at trække på smilebåndet.

Besøg os i Blomsterbutikken hos DECOPLANT i Herskind onsdag – fredag: 10 – 17 eller lørdag: 10 – 14

Kontakt os for forudbestilling af buketter, sammenplantninger eller gavekurve