Grønne planter til gavn for jeres indeklima

Hos DECOPLANT er vi specialister i kreative veje til et sundt indeklima. Én af rødderne til de mange positive resultater med grønne planter på arbejdspladsen, er planternes fantastiske luftrensende effekt.

Mindre CO2 og friskere medarbejdere

Grønne planter er naturens helt eget ventilationssystem, som hjælper jeres medarbejdere til at tænke klarere, koncentrere sig bedre og arbejde mere produktivt. Lad DECOPLANT rådgive jer til jeres nye plantemiljø for en sundere arbejdsdag.

Uanset om I overvejer at etablere grønne plantemiljøer i et travlt virksomhedsmiljø, blandt børn i en institution, eller som pynt til kunderne i jeres butik, vil jeres medarbejdere opleve store sundhedsmæssige fordele ved mere grønt i hverdagen.

Grønne planter er ikke kun flotte at se på, de har samtidig en positiv effekt på indeklimaet. Planter omsætter CO2 til ilt, øger luftfugtigheden, og optager forurenede stoffer fra luften. Det er alt sammen med til at optimere indeklimaet, og dermed trivslen blandt medarbejdere og besøgende.

For at opleve goderne fra fotosyntesen, skal jeres planter være sunde og i god vækst. Med DECOPLANTs planteservice sørger vores gartnere for at holde liv i jeres plantemiljø, så planterne altid fremstår friske og grønne – klar til at omdanne CO2.

Vidste du, at…

DECOPLANT genbruger planter – giver dem nyt liv – og sælger dem second hand-planter i vores butik og i webshoppen?

 

Tilfredse medarbejdere er en god investering

Forskningsresultater påviser, at grønne kontorplanter har en mærkbar effekt på arbejdspræstation, kreativitet og medarbejdertilfredshed. Jeres medarbejdere vil føle sig bedre tilpas, få flere kreative ideer og generelt opleve mere energi i løbet af arbejdsdagen. Grønne planter nedsætter stress, og I vil derfor på sigt opleve et lavere sygefravær hos jeres medarbejdere.

Kontorbeplantning kan forbedre det akustiske miljø på et kontor eller i en institution. Har arbejdspladsen problemer med støj, kan vi hos DECOPLANT rådgive til hvordan grønne planter indendørs, særligt plantevægge, kan gøre en forskel. Et grønt indeklima er en god investering i fremtiden, og hos DECOPLANT er vi altid klar til at designe en løsning til jer. Tøv ikke med at kontakte os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer til et sundt indeklima.