Grønne planter til gavn for indeklima og trivsel

Hos DECOPLANT er vi specialister i kreative, grønne veje til et sundt indeklima. En af rødderne til de mange positive resultater med grønne planter på arbejdspladsen er planternes fantastiske luftrensende effekt, der har indflydelse på de ansattes trivsel, produktivitet og sygefravær.

Planter mindsker CO2 og giver friskere medarbejdere

Grønne planter er naturens helt egen ventilationssystem, som hjælper dine medarbejdere med at tænke klarere, koncentrere sig bedre og arbejde mere produktivt. Lad DECOPLANT rådgive dig til et mere plantefokuseret kontormiljø for en sundere arbejdsdag. Der behøver ikke at ske gigantiske tiltag som med en plantevæg, hvis det ikke ønskes, eller du ikke har pladsen, men et par gulvplanter samt markant flere planter i vindueskarmen kan gøre underværker.

Uanset om du overvejer at etablere grønne plantemiljøer i et travlt virksomhedsmiljø, blandt børn i en institution eller som æstetisk pynt til de besøgende kunder i butikken, vil dine medarbejdere, kunder og gæster opleve store sundhedsmæssige fordele med et mere levende og grønt tiltag i hverdagen.

Grønne planter er ikke kun flotte at se på. De har samtidig en positiv effekt på indeklimaet og trivslen blandt de ansatte. Planter omsætter CO2 til ilt, øger luftfugtigheden og optager forurenende stoffer fra luften. Det er alt sammen med til at optimere indeklimaet og dermed trivslen blandt medarbejdere og besøgende.

For at opleve goderne fra planternes fotosyntese, skal dine planter være sunde og i god vækst. Med DECOPLANT får du både evighedsgaranti og planteservice, hvor vores gartnere sørger for at holde liv i dit plantemiljø, så planterne altid fremstår friske og grønne og dermed klar til at omdanne CO2.

Vidste du, at…

DECOPLANT genbruger planter – giver dem nyt liv – og sælger dem second hand-planter i vores butik og i webshoppen?

 

Grønne omgivelser giver tilfredse medarbejdere

Adskillige forskningsresultater viser, at grønne kontorplanter har en mærkbar effekt på arbejdspræsentationen, kreativiteten og medarbejdertilfredsheden. Dine medarbejdere vil føle sig bedre tilpas, få flere kreative idéer og generelt opleve mere energi i løbet ad arbejdsdagen. Grønne planter nedsætter stress, og du vil derfor på sigt opleve et lavere sygefravær iblandt dine medarbejdere.

Kontorbeplantning kan forbedre det akustiske miljø på et kontor eller i en institution. Har arbejdspladsen problemer med støj i form af højtlarmende, legende børn eller mange igangværende telefonsamtaler på samme tid, så kan vi hos DECOPLANT rådgive dig til, hvordan grønne planter indendørs såvel som udendørs – via plantevægge eller mosvægge – kan gøre en markant forskel.

Et grønt indeklima er en god investering i fremtiden, som du vil kunne mærke på bundlinjen i form af mindre sygefravær, flere kreative tiltag og generelt mere overskud i hverdagen. Hos DECOPLANT er vi altid klar til at designe en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed, som tager højde for dine ønsker, lokaler og pasningsmuligheder. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan få en snak om, hvordan vi i samarbejde kan hjælpe dig til et sundere indeklima.