Gode råd til grøn kontorindretning

Grønne planter spiller ikke kun en praktisk rolle i jeres kontorindretning – i høj grad også en æstetisk. Planter og krukker fra DECOPLANT kommer til at indgå som en naturlig del af jeres øvrige indretning, og det rette valg vil understrege det eksisterende image.

Fleksible løsninger til kontorindretning

Æstetikken i arbejdspladsens fysiske rammer kommer ikke alene medarbejderne til gode, men vil i lige så høj grad give besøgende kunder og samarbejdspartnere et bedre indtryk af jeres virksomhed, butik eller institution.

Forandring fryder, og hvis arbejdspladsens fysiske rammer eller indretning ændres følger vores plantekoncept/plantemiljø naturligvis med. Hvis farver og interiør ændrer sig, skaber det behov for nye løsninger i kontorbeplantningen.

Hos DECOPLANT er vi altid klar til at kigge forbi med nye løsningsforslag til, hvordan jeres plantemiljø kan tage sig bedst ud i den nye indretning. Når det kommer til kontorbeplantning, er der altid mulighed for at nytænke indretningen. Grønne planter kan stå på gulvet, på borde, i vindueskarme eller hænge på væggen.

Vidste du, at…

der indgår meget plast i plantebranchen?
DECOPLANT sørger for bæredygtig genanvendelse af alt vores plastaffald.

Vælg de rette planter og krukker til jeres image

Hos DECOPLANT har vi øje for detaljen og en stor passion for det harmoniske arbejdsmiljø. Vores mangeårige erfaring med at skabe løsninger for kunder med vidt forskellige ønsker og indretningsforhold, har givet os en naturlig forståelse for, hvilke plantemiljøer der fungerer hvor. DECOPLANT tilbyder personlig rådgivning, hvor vi forener jeres visioner med egne erfaringer, og sammen skaber det bedst mulige resultat til jeres kontorindretning.

Vi rådgiver om både stort og småt – lige fra samlede løsninger til jeres komplette indendørsmiljø, til detaljeanbefalinger af plantetyper og krukker. Filosofien less is more gælder nogle steder, mens andre typer kontorindretning inviterer til mere storslåede former for kontorbeplantning. Vi anbefaler grønne planter til hele jeres arbejdsplads, butik eller institution – lige fra receptionen til frokoststuen. Og så kommer vi selvfølgelig selv og sætter dem op.