Gode råd til en grøn kontorindretning

Grønne planter spiller ikke kun en praktisk rolle i din kontorindretning – de har i høj grad også en æstetisk rolle. Planter og krukker fra DECOPLANT kombineret med vores fagkyndige rådgivning vil komme til at indgå som en naturlig del af din øvrige indretning, hvor det rette valg vil understrege det eksisterende image.

Fleksible planteløsninger til kontormiljøet

Æstetikken i arbejdspladsens fysiske rammer kommer ikke alene medarbejderne til gode, men vil i lige så høj grad give besøgende, kunder og samarbejdspartnere et bedre indtryk af virksomheden, institutionen eller butikken. Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt og kan faktisk være essentielt for et fremtidigt samarbejde. Her kan vores ekspertise stå dig til rådighed, så du er garanteret et stilet, behageligt og professionelt indtryk hver gang dine kunder, gæster, samarbejdspartnere eller medarbejdere møder op.

Forandring fryder, og hvis arbejdspladsens fysiske rammer eller indretning ændres, følger vores plantekoncept og plantemiljø naturligvis med. Hvis farver, møblement og øvrigt interiør ændrer sig over tid, skaber det selvfølgelig behov for nye løsninger i kontorbeplantningen, hvor vi selvfølgelig også gerne vil være behjælpelige.

Hos DECOPLANT er vi altid klar til at kigge forbi med nye skræddersyede løsningsforslag til, hvordan dit plantemiljø kan tage sig bedst ud i den nye eller allerede veletablerede indretning. Når det kommer til kontorbeplantning, er der altid mulighed for at nytænke indretningen, og man behøver faktisk ikke altid at gøre særligt meget. Grønne planter kan pryde atmosfæren ved blot at stå på gulvet, på borde og reoler, i vindueskarme eller hænge på væggen.

Ønsker du at påbegynde etableringen af et grønnere arbejdsmiljø, eller sidder du allerede med nogle indretningsmuligheder, du gerne vil have ført ud i livet? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej til en mere levende indretning, hvor du kan mærke en forskel iblandt medarbejderes trivsel, kreativitet og præsentation.

Vidste du, at…

der indgår meget plast i plantebranchen?
DECOPLANT sørger for bæredygtig genanvendelse af alt vores plastaffald.

Vælg de rette planter og krukker til dit arbejdsmiljø

Hos DECOPLANT har vi øje for detaljen og en stor passion for det harmoniske arbejdsmiljø. Vores mangeårige erfaring med at skabe løsninger for kunder med vidt forskellige ønsker og indretningsforhold, har givet os en naturlig forståelse for, hvilke plantemiljøer og -tiltag der fungerer hvor. DECOPLANT tilbyder personlig rådgivning, hvor vi forener dine visioner med egne erfaringer, og sammen skaber vi det bedst mulige resultat til dit arbejdsmiljø.

Vi rådgiver om både stort og småt – lige fra samlede løsninger om komplette indendørsmiljøer til detaljeanbefalinger af plantetyper og krukker. Filosofien ”less is more” gælder nogle steder, men andre typer kontorindretning inviterer til mere storslåede former for kontorbeplantning fx i form af en gigantisk og frodig plantevæg.

Vi anbefaler grønne planter til hele arbejdspladsen, butikken eller institutionen – lige fra receptionen til frokoststuen. Og så kommer vores servicegartnere selvfølgelig selv og sætter de bestilte planter på plads. Hvis det ønskes, kan du investere i en langsigtet plantepasning med en fast gartner, som holder liv i din planter og sikrer dig en evighedsgaranti på din grønne investering.