Blomsterbutikken er åben: Tirsdag - Fredag 10 - 17, Lørdag 10 - 14

 

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jul i virksomheden

Det er snart december. Jul og nytår står for døren, og det er blevet mørkere udenfor. Så meget desto mere får vi behov for at lyse op inden døre, ikke mindst på arbejdspladsen, hvor vi tilbringer mange af døgnets timer.

Med Decoplants juleprodukter kan du indføre hygge, lys og samhørighed på arbejdspladsen. Vi rykker uvilkårligt lidt mere sammen, når den mørke vintertid er over os.

Lys, julestjerner, gran og grantræer skaber en varm og god stemning på arbejdspladsen, og tilføjer hygge og positiv energi til arbejdsklimaet.

Til julen 2018 har vi tre overordnede fokuspunkter til jeres virksomheds indendørs og udendørs grønne julehygge: julestjerne, juledekorationer og juletræer.

Julestjerner

Har din virksomhed brug for at få lidt julestemning på alle kontorerne er julestjerner en god og prisbillig måde at tilføje julestemning og lidt farver på hverdagen. Se vores store udvalg i de klassiske røde og hvide julestjerner, de fås i alle størrelser også i mini-versionen, hvis du vil pynte op og sætte julepræget steder, hvor der er mindre plads.

Juledekorationer

Vores juledekorationer er i den kendte DECOPLANT kvalitet og fås i flere størrelser og farver.

Det overordnede juletema i år er ”Klassisk jul” med et strejf af nostalgi, hvor vi genkalder julen hos bedstemor og bedstefar med mos, fyr, kogler, julekugler og bånd. Desuden har vi det romantiske, det nostalgiske hvide og røde med i juletema 2018. Uanset om du ønsker levende flammer i bloklys og fyrfadslys, eller er til LED bloklys eller batteridrevne fyrfadslys, har vi det hele i sortiment. Minimer risikoen for brand med lysholdere og manchetter, der fås til alle levende lys.

Har du andre ønsker end du kan finde lige her omkring julepynt, så ring og hør nærmere, så løser vi opgaven ud fra vores brede og inspirerende sortiment.