Renere indeklima med luftrensende planter

Grønne planter er med til at reducere indholdet af CO2 i luften. Det skaber et sundere indeklima med friskere og mere iltholdig luft end ved kontormiljøer uden planter.

Mere energi og kreativitet på arbejdspladsen

Vi kender alle følelsen af at gå en tur i skoven efter en stresset arbejdsdag. Naturen har en afstressende og helende effekt på os, og giver et nødvendigt pusterum i et samfund, hvor det sjældent kan gå hurtigt nok.

Hos DECOPLANT ønsker vi at bringe naturens magi ind på arbejdspladsen, så medarbejdere i virksomheder, butikker og institutioner kan nyde godt af den grønne forskel hver dag.

Forskning viser, at grønne kontorplanter har en mærkbar effekt på arbejdspræstation, kreativitet og medarbejdertilfredshed. Medarbejdere vil føle sig bedre tilpas, få mere kreative ideer, og generelt opleve mere energi i arbejdstiden. Grønne planter nedsætter stress og øger koncentrationsevnen hos jeres ansatte. Ifølge forskningen på området, kan I forvente et resultat på helt op til 15 % højere produktivitet.

En plantevæg kan gøre en enorm forskel for jeres indeklima og er et billigt alternativ til andre luftrensere, som f.eks. ventilationsanlæg. Og med en planteserviceaftale skal I ikke bekymre jer om plantepasning, men kan overlade alt vedligeholdelsesarbejdet til vores gartnere.

Grønt arbejdsmiljø øger produktiviteten

Oplev naturens energigivende egenskaber indendørs!

Ønsker I at skabe optimale rammer for bedre arbejdsindsats og større arbejdsglæde blandt jeres medarbejdere, er grønne planter en nem og effektiv medspiller. Det kan virke ubetydeligt, men flere internationale undersøgelser har vist, at grøn kontorbeplantning skaber mærkbare, positive forandringer i både medarbejdertilfredshed og produktivitet.

Hos DECOPLANT hjælper vi jer med at finde frem til den rette, grønne indretning, så jeres arbejdsplads kan få mere ud af hverdagen. Vi rådgiver om valg af planter og indendørs plantemiljø.