Øg produktiviteten med luftrensende planter

Ønsker du at øge produktiviteten iblandt dine medarbejdere? Så start med et renere indeklima. Grønne planter er med til at reducere indholdet af CO2i luften. Det skaber et sundere indeklima med friskere og mere iltholdig luft sammenlignet med kontormiljøer uden beplantning i deres indretning. Denne friske luft har indvirken på dine medarbejderes produktivitet, da det øger arbejdspræstationen, kreativiteten og den generelle medarbejdertilfredshed.

Få mere energi og kreativitet på arbejdspladsen med planter

Vi kender alle følelsen af at gå en tur i skoven efter en stresset arbejdsdag præget af deadlines, møder og workshops. Naturen har en afstressende og helende effekt på os og giver et nødvendigt pusterum i et samfund, hvor det sjældent kan gå hurtigt nok. Hos DECOPLANT ønsker vi at bringe naturens magi ind på arbejdspladsen, så medarbejdere i virksomheder, butikker eller institutioner kan nyde godt af den grønne forskel i hverdagen.

Forskning viser, at grønne kontorplanter og plantemiljøer har en mærkbar effekt på arbejdspræstationen, kreativiteten og den generelle medarbejdertilfredshed. Medarbejdere vil føle sig bedre tilpas, få flere kreative ideer og bare opleve et større energiniveau i arbejdstiden. Grønne planter nedsætter desuden stress og øger koncentrationsevnen hos dine medarbejdere. Ifølge forskning på området kan I forvente et resultat på helt op til 15% højere produktivitet på arbejdspladsen, når I har investeret i grønne plantemiljøer.

Men hvordan skal du få planter inkorporeret naturligt i arbejdsmiljøet? Her vil vi klart anbefale en plantevæg. Indendørs plantevægge kan gøre en enorm forskel for jeres indeklima og er faktisk et billigere alternativ til andre luftrensere som fx ventilationsanlæg. Hvis I så kombinerer dette med vores planteserviceaftale, skal I heller ikke bekymre jer om plantepasningen, men blot overlade alt vedligeholdelsesarbejdet til vores gartnere. Vi står for opgaver som vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og alt øvrig vedligeholdelse. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores planter eller planteservice, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Grønne rammer øger produktiviteten

Ønsker du at skabe optimale rammer for en bedre arbejdsindsats og større arbejdsglæde blandt dine medarbejdere, er grønne planter en nem og effektiv medspiller. Det kan virke ubetydeligt, men flere internationale undersøgelser har vist, at grøn kontorbeplantning skaber mærkbare, positive forandringer i både medarbejdertilfredsheden, produktiviteten og også i sygefraværet.

Udover at planter kan øge produktiviteten, har dens luftrensende effekt også en indflydelse på hovedpine og stress. Den mindsker nemlig begge, da planter omdanner CO2i luften til ilt, samtidig med at de har naturens beroligende effekt. Du vil dermed hurtigt kunne se en væsentlig forandring i sygefraværet – nemlig nedad. Jo færre sygedage dine medarbejdere har, jo større er produktiviteten også samt udførelsen af deres arbejdsopgaver.

Hos DECOPLANT hjælper vi jer hellere end gerne med at finde frem til den rette, grønne indretning, så jeres arbejdsplads kan få mere ud af hverdagen og planters fantastiske egenskaber. Vi rådgiver både i valg af planter, det indendørs plantemiljø samt valg af krukker og potter, så det passer til den eksisterende indretning. Oplev naturens energigivende egenskaber indendørs i jeres lokaler!