Selv små virksomheder har råd til plantepasning

Det kan betale sig at investere i planter til kontormiljøer, når man ser på de langsigtede fordele det medvirker.

 

Pasning og vedligeholdelse
af kontorets planter

En planteserviceaftale er en investering i arbejdsmiljøet. Velholdte og grønne plantemiljøer skaber et bedre indeklima, gladere medarbejdere og øger dermed produktiviteten.

Virksomheder opnår bedre præstationer og resultater, som følge af et lavere antal sygedage, bedre humør og en højere indsats – alt sammen grundet planters positive påvirkning på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Med vores planteservice følger desuden en evighedsgaranti på planterne.

Vidste du, at…

DECOPLANT indgår i partnerskaber med dygtige kollegaer, så de kan passe vores kunders planter i de geografiske områder,
hvor vi ellers skulle bruge meget brændstof for at nå frem?

Pasning af planterne efter jeres behov

Få en skræddersyet løsning med en fast servicegartner tilknyttet. Der vil blive sørget for pasning, vanding, gødning, beskæring, rengøring af krukker, udskiftning af dårlige planter og øvrig vedligeholdelse, så I altid har flotte, indbydende og grønne plantemiljøer.

Grønne løsninger til kontorindretning

Grønne planter kan integreres og indgå i kontorindretningen på mange måder. En levende plantevæg bringer mere natur ind i det daglige kontorarbejde, forbedrer indeklimaet, giver en god akustik og virker støjdæmpende. DECOPLANT har blandt andet etableret en speciel plantevæg for Expedit.

Grønne planter kan stå på gulvet, på borde, i vindueskarme eller hænge på væggen. Kontakt os og hør, hvordan I kan gøre grønne planter til en naturlig del af jeres image.

Rådgivning og vejledning

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker, behov, idéer og udfordringer. Uanset størrelsen på budgettet, finder vi i fællesskab den optimale indretningsløsning til jeres image, indretning og omgivelser.

Giv os et kald på telefon 87 54 68 00 eller skriv til os på salg@decoplant.dk.