Selv små virksomheder har råd til plantepasning

Det kan betale sig at investere i planter til kontormiljøer, når man ser på de langsigtede fordele det medvirker.

 

Pasning og vedligeholdelse
af kontorets planter

En planteserviceaftale er ydermere en investering i arbejdsmiljøet. Velholdte og grønne plantemiljøer skaber et bedre indeklima, gladere medarbejdere og øger dermed produktiviteten.

Virksomheder opnår bedre præstationer og resultater, som følge af et lavere antal sygedage, bedre humør og en højere indsats – alt sammen grundet planters positive påvirkning på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Med vores planteservice følger desuden en evighedsgaranti på planterne.

"De fleste er i stand til at vande en plante, men det betyder dog ikke nødvendigvis, at man er kontorplanternes ven. Gør det nemt og bekymringsfrit med en fast servicegartner fra DECOPLANT, der står for at passe og vedligeholde jeres plantemiljøer - en service selv små virksomheder kan betale sig fra."

Få den helt rigtige plantevæg til jeres lokaler

Lad os om at passe planterne

Mere energi og kreativitet på arbejdspladsen

Plantepasning efter jeres behov

Få en skræddersyet løsning med en fast servicegartner tilknyttet. Der vil blive sørget for pasning, vanding, gødning, beskæring, rengøring af krukker, udskiftning af dårlige planter og øvrig vedligeholdelse, så I altid har flotte, indbydende og grønne plantemiljøer.

Grønne løsninger til kontorindretning

Grønne planter kan integreres og indgå i kontorindretningen på mange måder. En levende plantevæg bringer mere natur ind i det daglige kontorarbejde, forbedrer indeklimaet, giver en god akustik og virker støjdæmpende. DECOPLANT har blandt andet etableret en speciel plantevæg for Expedit.

Grønne planter kan stå på gulvet, på borde, i vindueskarme eller hænge på væggen. Kontakt os og hør, hvordan I kan gøre grønne planter til en naturlig del af jeres image.

Rådgivning og vejledning

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker, behov, idéer og udfordringer. Uanset størrelsen på budgettet, finder vi i fællesskab den optimale indretningsløsning til jeres image, indretning og omgivelser.b Du kan læse mere om os og vores kompetencer her.