Inspiration og rådgivning til indretningen

Hos DECOPLANT hjælper vi jer til at finde frem til den optimale løsning til jeres lokaler, hvad enten det gælder store eller små indretningsopgaver til virksomhed, kontor, butik eller institution.

Grøn indretning og æstetik

Indendørs planter spiller en lige så stor rolle i jeres lokaler, som den øvrige indretning, når det kommer til det æstetiske udtryk. Nogle plantetyper vil falde mere naturligt ind i jeres omgivelser end andre, og hos DECOPLANT er vi altid klar med rådgivning om den rette investering for jer – også når det gælder æstetiske spørgsmål. Vi har øje for detaljen og brænder for grøn indretning, der skaber harmoni i det store billede.

Først skal I gøre jer bevidst om, hvilke signaler, I ønsker at sende med jeres indendørs planter. Hvad er stilen i jeres kontorindretning, og hvilket plantemiljø ønsker I at skabe? Måske lægger I mest vægt på planternes praktiske funktioner; deres CO2-reducerende og luftrensende effekt. Har I specifikke ønsker til planternes udseende, kan vi rådgive jer om alt fra enkle og minimalistiske plantetyper, til mere spraglede og eksotiske af slagsen. I har visionen – vi har erfaringen og inspirationen.

Vidste du, at…

DECOPLANT foretrækker planter fra danske gartnerier?

Rådgivning og plantepasning

Alle arbejdsmiljøer er forskellige, og nogle planter vil egne sig bedre til jeres forhold end andre. Når planterne er udvalgt, og hverdagen går i gang, skal planterne passes og holdes ved lige. Nogle planter har brug for meget lys, mens andre kan klare sig med lidt. Nogle planter skal vandes ofte, mens andre kan klare sig med en sjælden vanding.

Hos DECOPLANT giver vi jer en grundig vejledning, så I kan få valgt lige netop de plantetyper, der kan holde sig sunde, smukke og livgivende under jeres forhold. Hvis I vælger at benytte vores planteservice vil en af vores gartnere stå for pasningen af planterne hos jer.