Mød vores friske stemme

Lene Poulsen er DECOPLANTs serviceleder og sekretær, og allerede titlerne antyder Lenes brede rolle i virksomheden. Selvom Lenes friske telefonstemme ofte er det første, kunderne møder, så sidder hun ikke meget stille. Med et mobilt headset kan man nemlig sagtens nå helt ud på lageret.

Lenes primære opgaver berører servicen

Ringer du til DECOPLANT, er det oftest Lenes stemme, der tager positivt imod dig. Lene stiller opkald videre til andre medarbejdere, tager imod kundehenvendelser, giver tilbud, besvarer henvendelser om udbud, udarbejder og forlænger kontrakter, hun fakturerer. Hun kan også tage sig af marketingsopgaver.

Lenes primære funktion berører service og servicegartnerne, da hun skal forestå, at servicen kører ”ude i marken”- herunder også optimering af serviceruterne. Når ugen begynder sørger Lene desuden for, at servicemedarbejderne tjekker op på deres plantevarelager i servicebilerne, så de korrekte varenumre anvendes og lokationsstyringen kører.

"Jeg stortrives ved at have daglig kontakt til rigtig mange forskellige mennesker, og variationen i opgaverne inspirerer og motiverer mig i hverdagen. Det er dejligt, at vi gør en forskel. At høre den glade tilbagemelding, fra kunderne, når det bare lykkes... Når vi rammer spot on med et flot miljø, det er det hele værd"

Oplevelsesagent med grønt mind-set

Foruden de forskellige administrative opgaver, som Lene har i DECOPLANT, har hun også en utrolig kreativ åre. Lene og direktør Claus Stoustrup er faktisk uddannede ”oplevelsesagenter”.

For Lene er det skønt, at det er legalt at få lov til at ”tænke ud af boksen” – eller skulle vi måske snarere sige ”tænke ud af kummen”?

For netop kummer, grønne planter, krukker, buketter, indretning, design, inspiration, indretning og dermed livsglæde og trivsel er omdrejningspunktet for Lenes hverdag – både i DECOPLANT og hjemme hos hende selv.

Privatpersonen Lene er nemlig så interesseret i indretning og design, at hun det ene øjeblik kan finde på at omdanne sin stue til en afrikansk oase og det næste i New Yorker stil. ”Jeg er selv vild med planter og indretning.

At grønne planter og blomster gør godt for krop og sjæl, det er faktabaseret. Bare se Nasas undersøgelser. Man kommer i godt humør, bare man kigger ud på foråret. Hos DECOPLANT bringer vi naturen inden for på arbejdspladsen. Det har en stor og livsbekræftende effekt, ” slutter Lene.