Køb en mosvæg, der er designet til arbejdspladsen

En mosvæg spreder arbejdsglæde og godt humør blandt mennesker, der færdes på jeres arbejdsplads. DECOPLANT sælger mosvægge, der er sammensat af de type mosser, som I kan lide og som passer lige præcis hos jer.

Hvad er en mosvæg?

En mosvæg består ofte af forskellige slags mos. Der findes for eksempel lysegrønt mos, mørkegrønt mos og i alle andre grønne nuancer. Det giver en flot effekt at kombinere forskellige farver mos på en mosvæg.

I mange af de mosvægge, som DECOPLANT designer til vores kunder, indgår både tæt pudemos, plademos og mos med en mere luftig struktur. Det gør jeres mosvæg personlig og individuel.

Mosset monteres på krydsfiner eller et fleksibelt underlag, som vi hænger op i jeres lokaler.

3 gode grunde til at vælge en mosvæg

  • En mosvæg er en meget fleksibel måde at byde naturen indenfor på.
  • En mosvæg kræver ikke sollys eller vand og er derfor super nem at vedligeholde.
  • Mosvægge kan monteres ikke bare på vægge, men også på stolper eller hvad med et mosloft?

Mosvægge forbedrer akustikken og arbejdsmiljø

Mange arbejdspladser ønsker en bedre akustik. Mos er en god løsning til at dæmpe støjen. Lyden i kontormiljøet, receptionen, eller hvor I ønsker en mosvæg, bliver ganske enkelt tættere, hvis I har en overflade med mos.

Fra kunder, som har købt mosvæg hos DECOPLANT, hører vi ofte, at den grønne væg bidrager med en rolig atmosfære på arbejdspladsen – og giver medarbejderne en oplevelse af at være tættere på naturen i løbet af arbejdsdagen.

Uanset, om I har en lille mosvæg eller en stor mosvæg, vil I opleve den indbydende stemning, mosset bidrager med i rummet.

Sådan får I en mosvæg

Overvejer I at få en mosvæg, eller jeres firmanavn eller logo i mos på væggen – ring til DECOPLANT 87 54 68 00.

I mødes med en af vores dygtige konsulenter. Sammen afstemmer I ønsker og muligheder for mosvæggen.

DECOPLANTs gartner udarbejder gerne en skitse over mosvæggen og designer samspillet og placeringen af de typer mos, der vil give det flotteste resultat. I får skitsen over mosvæggen til godkendelse.

DECOPLANTs mos er fortrinsvis dyrket og behandlet i Danmark og vi sammensætter selv jeres mosvæg hos DECOPLANT i Herskind, Østjylland.

I sidste fase leverer og monterer vi mosvæggen på din arbejdsplads og gartneren laver den sidste justering af mosset på væggen.

Herefter er der fri adgang til at nyde det grønne resultat.

Ring og få en indikation af, hvad en mosvæg koster hos DECOPLANT. Vi laver mosvægge i alle størrelser.