Virksomhedsprofil med uddannede gartnere

Som kunde hos DECOPLANT er du sikret en veloplagt og kompetent planteservice, hele vejen fra den indledende planlægning og til den løbende vedligeholdelse af planterne, som skal varetages efter indretningen.

Selvstændige og professionelle medarbejdere

90 % af vores medarbejdere er uddannede gartnere, hvoraf størstedelen har mange års erfaring. Vi lægger vægt på selvstændige og professionelle medarbejdere, som har sans for æstetiske løsninger, og som er på forkant med tingene. Vi stræber efter at identificere og løse eventuelle problemer med jeres indendørsbeplantning, før I opdager dem.

Hos DECOPLANT går vi op i faglig udvikling, og brænder for at bidrage til branchens kompetenceniveau. Vi tager derfor mange gartnerelever ind, og bruger vores nye erfaringer til at komme med ideer til nye tiltag i servicegartneruddannelsen. Det kommer både DECOPLANT, branchen og jer til gode.

Personlig planteservice med synlighed

Grønne planter er guld værd for jeres indeklima. Det samme er en personlig relation mellem jer og jeres gartner fra DECOPLANT. For os er det vigtigt med en tæt relation til jer som kunde, da det sikrer det bedste kendskab – og dermed den bedste service – til jeres lokaler og plantemiljøer.

Vi stræber efter at være synlige og tilgængelige under vores planteservice, så I altid kan komme med ideer og stille spørgsmål. Hos DECOPLANT har vi en målsætning om, at I som kunde skal kende jeres gartners navn, og I vil derfor få tilknyttet den samme gartner til at stå for vedligeholdelsen af jeres plantemiljø løbende.

Hos DECOPLANT tager al service udgangspunkt i jeres behov. Vi designer fleksible serviceløsninger efter jeres ønsker, så I altid vil opleve det højst mulige serviceniveau. DECOPLANT gør det nemt at være kunde.