Vision og mission

Vision

Vores vision er at være normsættende leverandør af unikke løsninger og gennem et højt serviceniveau at skabe langvarige kunderelationer. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med en sund økonomi.

Mission

Vi ønsker at hjælpe erhvervsvirksomheder med at gøre levende, grønne planter til en integreret del af virksomhedsmiljøet.

Gennem messebesøg rundt omkring i verden indhenter vi inspiration og input, så vi altid følger de nyeste trends inden for plantebrug, form og farver.

Gennem æstetisk bevidsthed og et solidt fagligt fundament tilpasser DECOPLANT A/S de kreative planteløsninger til den enkelte virksomheds ønsker, behov og indretning.

Ved at byde naturen indenfor, skabes et inspirerende og dekorativt arbejdsmiljø med naturens egne luftrensere.

En drøm om et grønt indeklima?

Hos DECOPLANT drømmer vi om en verden, hvor indendørsbeplantning er en mere integreret del af arbejdspladser og offentlige institutioner, end det er i dag.

Med høj faglighed og et skarpt øje for jeres virksomhedsprofil, skræddersyer vi grønne løsninger til jer og jeres lokaler. Vi ved af erfaring, hvordan en frodig plantevæg, en grøn gulvplante, eller en serie af friske kontorplanter, kan påvirke positivt og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.

Inviter naturen indenfor med DECOPLANT – og oplev de personlige og produktivitetsmæssige fordele ved et sundere indeklima.