Tilføj arbejdsmiljøet farver, liv og glæde

DECOPLANT er en af Danmarks førende leverandører af plantemiljøer og plantepasning til virksomheder og vi servicerer virksomheder landet over.

Gennem en æstetisk bevidsthed og et solidt fagligt fundament skaber DECOPLANT kreative planteløsninger ud fra den enkelte virksomheds ønsker, behov og indretning. Vi deler gerne vores omfattende erfaring fra branchen. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og til at høre mere om vores kompetencer.

Byd naturen indenfor, og skab et inspirerende og dekorativt arbejdsmiljø med naturens egne luftrensere. Du forbedrer samtidig indeklimaet betragteligt med indførelse af grønne planter. Med planter i lokalet og i omgivelserne minimeres CO2, idet grønne planters fotosyntese sammen med vand og lys forbruger CO2.

Din egen gartner

Vores arbejde er baseret på høj faglighed, bred baggrundsviden og glade medarbejdere, så vi kan tilbyde jer en kompetent og veloplagt service og rådgivning hver gang.

Den personlige relation og kendskabet til jeres indretningsforhold er essentiel for kvaliteten af vores planteservice. I bliver derfor tilknyttet den samme gartner, som står for al planteservice i jeres lokaler.

DECOPLANT gør det let at være kunde.

Skab et bedre indeklima og grønt miljø på din virksomhed – kontakt os for et uforpligtende tilbud.