Vi holder jeres plantemiljøer friske og grønne

Hos DECOPLANT er den tætte relation til kunden en forudsætning for god service i topkvalitet. I får en fast gartner tilknyttet. som kender jeres kontorindretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide jeres gartner rundt, når vi kommer og passer jeres planter. Har I brug for rådgivning til valg af nye planter, krukker, eller andre spørgsmål, er vores servicegartner altid klar med gode råd til nye løsninger.

En planteserviceaftale med DECOPLANT kan betragtes som en garanti for jeres planters ve og vel.

Vidste du, at…

DECOPLANT bruger biologisk og mekanisk bekæmpelse af utøj i vores planter?

Veloplagte gartnere yder personlig service

En af de helt store fordele ved at være kunde hos DECOPLANT er vores veluddannede team af servicegartnere, som brænder for at holde jeres plantemiljøer grønne og friske.

Med planteservice fra DECOPLANT skal I ikke bekymre jer om visne vækster, tør jord eller praktiske problemer med indretningen — vores servicegartnere tager sig af det hele og klarer eventuelle problemer, før de bliver synlige for jer.

Vi står for vanding, gødning, beskæring. opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og øvrig vedligeholdelse — mens I kan fokusere på jeres arbejde, og nyde den luftrensende og afstressende indvirkning fra de grønne planter.

Med vores planteservice følger en evighedsgaranti og grogaranti på planterne. Tøv ikke med at kontakte os og hør, hvad vi kan gøre for jer med en planteserviceaftale.