Blomsterbutikken er åben: Tirsdag - Fredag 10 - 17, Lørdag 10 - 14

 

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Krukker og potter til enhver smag

Når I skal sammensætte jeres indendørsbeplantning, er det ikke kun valget af grønne planter, I skal tage stilling til.

Krukkerne, som planterne leveres i, har også stor betydning for det helhedsindtryk, jeres grønne indretning skaber i jeres lokaler.

Hos DECOPLANT har vi samlet et udvalg af krukker i stilfulde og praktiske designs, som giver de bedst mulige betingelser for dit plantemiljø – og samtidig ser godt ud i jeres interiør.

Blomsterkrukker i DECOPLANTs eget design

Hos DECOPLANT kan vi opfylde alle jeres ønsker, når det kommer til valg af krukker. Vi har adgang til et bredt sortiment af blomsterkrukker, plantekrukker og urtepotteskjulere i alverdens designs og størrelser, så det er nemt for os at rådgive jer til nøjagtig det udtryk, I ønsker.

Hos DECOPLANT designer vi vores egne krukker, som i hovedreglen er billigere end de øvrige designs på markedet. Vores egne potter og krukker produceres i Vietnam, og er designet på baggrund af vores mangeårige erfaring med, hvad der virker hos kunderne.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere eller kom forbi vores Blomsterbutik og få inspiration.

Plantemiljøer i harmoni med omgivelserne

Som altid i vores indledende arbejde med at sammensætte den optimale indendørsbeplantning til jeres forhold, sigter vores rådgivning efter det rette æstetiske valg. Du kan betragte vores gartnere som din grønne indretningsekspert på arbejdspladsen. De har god sans for både detaljen og det samlede billede, og de vil altid sørge for at vælge krukker og designs, der er i harmoni med omgivelserne.

Jeres servicegartner spørger ind til den stil og stemning, I ønsker at udtrykke i jeres lokaler, og finder de krukker som sammen med planterne skaber det rette udtryk.