Krukker og potter til enhver smag

Når du skal sammensætte din indendørs kontorbeplantning, er det ikke kun valget af grønne planter, du skal tage stilling til. Krukkerne og potterne, som planterne leveres i, har også stor betydning for det æstetiske helhedsindtryk, den grønne indretning skaber i virksomhedens lokaler. Her er det vigtigt at have overvejet størrelsen på krukken, farven og ikke mindst det materiale, som den skal være i. Dette vil vi hos DECOPLANT selvfølgelig hjælpe med, så du ender med den rette til dit kontormiljø.

Store og små krukker til indendørs og udendørs brug

Vi har samlet et solidt udvalg af krukker i stilfulde og praktiske designs, som giver de bedst mulige betingelser for dit plantemiljø, samtidig med at de passer godt i det allerede veletablerede interiør – hvad end det er store krukker til større planter til udendørs brug, eller at det drejer sig om mindre urtepotteskjulere til vindueskarmen indenfor. Vi designer vores egne krukker, som i hovedreglen er billigere end nogle af de øvrige designs på markedet. Vores egne potter og krukker produceres i Vietnam og er designet på baggrund af vores mangeårige erfaring med, hvad der virker hos kunderne.

Hos DECOPLANT kan vi opfylde alle dine ønsker, når det kommer til valg af krukker og potter. Vi har adgang til et bredt sortiment af blomsterkrukker, plantekrukker og urtepotteskjulere i alverdens designs og størrelser, så det er nemt for os at rådgive dig til nøjagtig det udtryk, du ønsker for virksomhedens mødelokale, reception eller udstillingsvindue. Ønsker du at se vores krukkeudvalg online? Så kan du tilgå vores webshop, eller du kan se vores side med inspiration til den grønne indretning i kontormiljøet.

Vidste du, at…

DECOPLANT genanvender planteaffald og emballage?

Skab harmoni mellem plantemiljøer og kontorindretningen

Som altid i DECOPLANTs indledende arbejde med at sammensætte den optimale indendørsbeplantning til virksomhedens indretningsmæssige forhold, sigter vores fagkyndige rådgivere altid efter det rette æstetiske valg for jer. Du kan betragte vores servicegartnere som din grønne indretningsekspert på din arbejdsplads, hvor de både har god sans for detaljen og den samlede helhed, og de vil altid sørge for at vælge krukker og designs, der er i harmoni med omgivelserne.

Sammen med os vil du kunne skabe harmoni med virksomhedens plantemiljøer og den eksisterende kontorindretning. Her vil vores servicegartnere spørge ind til den stil og stemning, som du ønsker at udtrykke i de forskellige lokaler og arealer, og i samme omgang finde de krukker, der sammen med planterne skaber det udtryk.

Du vil i samme ombæring også kunne investere i vores planteservice, hvor vores gartnere efter etableringen af jeres kontorbeplantning vil komme regelmæssigt og passe og pleje kontorets planter, så du ikke skal bekymre dig om at gøre det.

Med vores planteserviceaftale følger der også en evighedsgaranti med på planterne. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores krukker og potter, eller hvis du ønsker en personlig dialog om dine indretningsmuligheder eller vores planteservice, skal du endelig blot kontakte os.