Krukker og potter til enhver smag

Når I skal sammensætte jeres indendørsbeplantning, er det ikke kun valget af grønne planter, I skal tage stilling til. Krukkerne, som planterne leveres i, har også stor betydning for det helhedsindtryk, jeres grønne indretning skaber i jeres lokaler.

Blomsterkrukker i DECOPLANTs eget design

Vi har samlet et udvalg af krukker i stilfulde og praktiske designs, som giver de bedst mulige betingelser for dit plantemiljø – og samtidig ser godt ud i jeres interiør.

Hos DECOPLANT kan vi opfylde alle jeres ønsker, når det kommer til valg af krukker. Vi har adgang til et bredt sortiment af blomsterkrukker, plantekrukker og urtepotteskjulere i alverdens designs og størrelser, så det er nemt for os at rådgive jer til nøjagtig det udtryk, I ønsker. Vi designer vores egne krukker, som i hovedreglen er billigere end de øvrige designs på markedet. Vores egne potter og krukker produceres i Vietnam, og er designet på baggrund af vores mangeårige erfaring med, hvad der virker hos kunderne.

Vidste du, at…

DECOPLANT genanvender planteaffald og emballage?

Plantemiljøer i harmoni med omgivelserne

Som altid i vores indledende arbejde med at sammensætte den optimale indendørsbeplantning til jeres forhold, sigter vores rådgivning efter det rette æstetiske valg. Du kan betragte vores gartnere som din grønne indretningsekspert på arbejdspladsen. De har god sans for både detaljen og det samlede billede, og de vil altid sørge for at vælge krukker og designs, der er i harmoni med omgivelserne.

Jeres servicegartner spørger ind til den stil og stemning, I ønsker at udtrykke i jeres lokaler, og finder de krukker som sammen med planterne skaber det rette udtryk.