Få et tilbud på planteetablering og -pasning

Når du vil fokusere på frisk luft i indeklimaet, produktivitet i virksomheden eller arbejdsglæde mellem medarbejdere, er DECOPLANT en vigtig partner. Vi vil hellere end gerne skræddersy et tilbud på planteetablering og -pasning, som passer til virksomhedens og medarbejdernes behov. Vores tilbud er selvfølgelig altid uforpligtende.

Udfyld vores planteberegner og få et skræddersyet tilbud

Via nedenstående link kan du tilgå DECOPLANTs planteberegner, hvor du blot skal udfylde 4 forskellige i trin, som beskriver virksomheden og dens plantemuligheder og -behov. Efterfølgende sender vi dig en uforpligtende mail med en estimeret pris enten på planteetablering eller planteservice.

Her vil vores udregninger være baseret på, hvorvidt du har valgt en ny planteetablering eller kun plantepasning. Samtidig skal du også udfylde, hvor mange vinduesplanter og gulvplanter du ønsker at få etableret i indretningen.

Sidst, men ikke mindst, kan du tilføje 5 billeder af arbejdspladsen, receptionen, fællesarealerne, kantinen osv., der viser de områder, som du ønsker at indrette. Det vil nemlig give vores gartnere mulighed for at vælge beplantning, som er tilpasset virksomhedens nuværende interiør og de mulige lysforhold.

Det er dermed yderst simpelt at få et tilbud på dine plantemuligheder, og planteberegneren er yderst brugervenlig at anvende. Ved at vælge planteetablering og plantepasning kan I gøre det, I gør bedst – alt imens vi står for ansvaret for de grønne opgivelser.

Vi står for vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og øvrig vedligeholdelse – mens I kan fokusere på jeres arbejde og nyde den luftrensende og afstressende indvirkning fra de grønne planter.

Har I derimod selv kapaciteten til at passe planterne, kan vi byde ind med gode råd og fagkyndig vejledning i forbindelse med indkøb og etablering, og vi leverer selvfølgelig planter og potter, som du selv har udvalgt.

"Den, der planter en have, planter lykke"

inspiration til valg af planter fra DECOPLANT

Her på vores website kan du finde massevis af inspiration til et grønnere arbejdsmiljø, der vil sprede arbejdstrivsel, varme og glæde iblandt medarbejderne. Vi har landingssider dedikeret til kontorindretning, valg af rette planter, samt beplantningens fantastiske fordele i form af forbedret indeklima, øget produktivitet og bedre arbejdsmiljø. Listen er uendelig med planters fordele, og du vil hurtigt mærke deres indvirken på både dig selv og dine medarbejdere.

Du har også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi regelmæssigt vil fortælle om vores arbejde, projekter samt sende dig gode og grønne tilbud. Her vil du blive præsenteret for gode tilbud iht. vores planteservice eller fra vores inspirerende Blomsterbutikken, som du kan besøge i Herskind. Her kan du finde et bredt udvalg af afskårne blomster, planter og en masse spændende brugskunst, potter og lækre gaveartikler samt få fagkyndig rådgivning til valg og pasning af planter.

Ønsker du at se nogle af vores virksomhedscases, som vi har haft æren af at være en del af, så kan du med garanti også få inspiration herfra. Her har vi en bred portefølje af kunder med forskellige indretningsmuligheder og fra forskellige brancher, hvor vi har hjulpet med indendørs planteetablering, etablering af plantevægge, plantepasning eller en kombination af disse ydelser.