Skab bedre arbejdsmiljø for medarbejderne

Med grønne planter kan du skabe gode rammer for dine medarbejdere og sikre dem et forbedret arbejdsmiljø. Uanset om det gælder en travl virksomhed, en larmende institution eller et stilfuldt butikslokale eller -vindue, vil grønne planter indendørs løfte indeklimaet og trivslen blandt medarbejderne.

Vi hos DECOPLANT vil hellere end gerne hjælpe med kontorindretningen, så du kan skabe bedre arbejdsglæde og arbejdsmiljø.


Grønne planter reducerer stress og sygefravær

Hos DECOPLANT taler vi både ud fra vores egen erfaring på området og på baggrund af den forskning, der er lavet om effekten af indendørsbeplantning. Ved at skabe et mere roligt og afslappende miljø, minimerer du sygefraværet blandt medarbejderne.

Undersøgelser viser nemlig, at et grønt arbejdsmiljø giver mindre hovedpine samt mindre stress, og derigennem får du som arbejdsgiver lavere sygefravær iblandt dine ansatte. På samme måde som man på hospitaler oplever hurtigere heling hos patienter med udsigt til grønne omgivelser, kan grønne planter indendørs virke forebyggende mod belastning af krop og sind.

Ved at investere i luftrensende planter og grønne miljøer, investerer du samtidig i dine medarbejderes sundhed, og det vil øge produktiviteten på arbejdspladsen. I sidste ende vil det kunne mærkes positivt på bundlinjen – det kan være dyrt, hvis medarbejdere ikke trives på deres job.

Luftrensende planter har positivt indflydelse på det psykiske arbejdsmiljø

International forskning taler for sig selv: Grønne planter på arbejdspladsen gør en positiv og bemærkelsesværdig forskel. Præcis på samme måde som en lang gåtur i skoven kan give ro i sjælen og klarhed i hovedet, har grønne indendørs planter en positiv indvirkning på det psykiske arbejdsmiljø blandt medarbejderne. Med andre ord tænker man simpelthen klarere med planter omkring sig.

Indendørsplanter er smukke at se på og skaber liv i kontorindretningen. De grønne farver og den luftrensende effekt inspirerer medarbejdere til at sætte kreativiteten fri, samtidig med at det giver større arbejdsglæde. Nogle bruger planterne som samtaleemne, mens andre finder et pusterum ved at betragte en indendørs plantevæg, gulvplante eller en lignende kontorbeplantning.

Generelt viser forskningen, at planter bidrager mærkbart til et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, som gør medarbejdere mere engagerede, klarsindede og kreative samt yderlig involverede i deres arbejdsopgaver og arbejdsplads.


Få mere inspiration

Er du overbevist om, at du skal investere i livsforbedrende planter med tilhørende krukker og potter? Så skal du være mere end velkommen til at tjekke vores inspirationsside ud eller besøge vores hyggelige blomsterbutik i Herskind i nærheden af Århus. Her vil vores medarbejdere hellere end gerne forklare dig om dine kontormuligheder samt rådgive dig i dit valg af planter og deres tilsvarende pasning.

Ønsker du derimod plantevægge og kontorplanter, men du har ikke tid til at varetage deres pasning og pleje, så kan DECOPLANTs planteservice være din redning. Her kommer vores servicegartnere ud til din arbejdsplads og passer dine planter, imens I passer jeres arbejde. Vi står for opgaver som vanding, gødning, beskæring, opbinding, udskiftning af dårlige planter, rengøring af krukker og alt øvrig vedligeholdelse, alt imens I kan fokusere på jeres arbejde og nyde den luftrensende og afstressende indvirken fra de grønne planter.