Aspidistra elatior - Jernplante Ø17 / 80 cm
Varenummer: 22810180
.
DKK 325 / STK
DKK 260 ekskl. moms
 •  
Er du på udkig efter en nem og fin plante, har du et godt match her. Denne elegante Aspidistra er også kaldet jernplante, netop fordi den er stærk og kan klare det meste. Den smukke stueplante har lange dybgrønne blade. Denne plante måler ca. 80 cm høj og kommer i en potte på Ø17 cm.


Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Aspidistra Elatior er en flot indendørs plante med dybgrønne blade og elegante stilke. Jernplanten trives godt i skygge og behøver derfor ikke særlig meget sol. Den har kun brug for lidt pasning og kan altså placeres mørke og/eller kolde steder. Den kaldes også for støbejernsplante, muligvis fordi den netop er en tolerant og robust plante. Den vokser til en højde omkring 70 - 80 cm og sætter smukke lange blade, der gradvist bliver mørkere efterhånden som den udvikler sig. 

   

  Botanisk navn: Aspidistra elatior

  Også kendt som... Jernplante, støbejernsplante

  Familie: Asparagaceae

  Luftrensende effekt: Mellemhøj

   

  PASNING

  Vanding: Vandes, når de øverste 3 cm jord er helt tørre. Hold igen med vandet - tåler ikke overvanding.

  Placering: Jernplanten har ikke det store behov lys, som mange andre planter. De kan stå både i halvskygge og meget skyggefuldt. Pas på med direkte sollys.

  Gødning: Gødes med langtidsgødning eller en fortyndet gødning en gang om måneden forår og vinter.

  Temperatur: Denne plante tåler det meste. Du kan anbringe den i både varme og kølige indendørs temperaturer. 

  Gartnerens fif: Overvanding er nærmest det eneste du kan gøre galt. Så vil du holde din aspidistra sund og flot, er det en god idé med plante den i en krukke med godt dræn.

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.