Polyscias fabian Ø32
Varenummer: 912001120
.
DKK 765 / STK
DKK 612 ekskl. moms
 •  
Planten er kendetegnet ved sine små åkande-lignende blade, der er mærkegrønne på oversiden og bordeaux på undersiden. Planten er ca. 120 cm høj og i en potte på Ø32 cm.


Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Med sin oprindelse i Indien og Sydamerika har vi her en tropisk plante, der er i en klasse for sig selv med sit smukke ydre. Dens tykke stamme og bladene, der danner en ”krone” får den til at ligne et tropisk miniature træ.

  Planten er med til at give din indendørs plantehave et smukt farvespil, og den gør sig særdeles godt som kontrast mellem andre lysegrønne planter. Den har et nærmest skulpturelt udtryk over sig og derfor er det også en plante, der sender et tydeligt signal om, at den ikke blot er tilfældigt valgt, med specielt udvalgt i din indretning.

  Botaniske navn: Polyscias 'Fabian'

  Også kendt som... Fabian

  Familie: Aralia

  Luftrensende effekt: Mellemhøj

   

  PASNING

  Vanding: Aralia ’Fabian’ skal vandes jævnligt og jorden må ikke tørre meget ud mellem vandingerne. Det betyder, at du jævnligt skal tjekke din plante for at se, hvordan den har det. Om sommeren skal den tjekkes oftere end om vinteren. Indtil du lære din plante at kende, kan du tjekke den med 2-3 dages mellemrum ved at stikke en finger i plantens jord; når jorden begynder at være tør i den øverste del, er det tid til at vande.

  Placering: Aralia ’Fabian’ er rimelig nem at placere. Den kan godt lide at stå et sted, hvor der er godt med lys og hvor solens stråler også kan nå den. Du skal dog være opmærksom på, at hvis den står et sted, hvor den er konstant i solens stråler, vil dens blade få solskader.

  Gødning: I månederne fra marts til august kan du med fordel give planten flydende gødning én gang om måneden.

  Temperatur: Planten trives bedst i varme og bryder sig overhovedet ikke om kulde. Derfor skal den stå et sted, hvor der konstant er over 15-30 °C. Den kan næsten ikke få det varmt nok – så derfor er den også ideel i en varm udestue eller på et varmt badeværelse med godt lysindfald. 

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.