Besøg vores blomsterbutik

 

Vi har friske, håndbundne buketter, flotte planter og spændende brugskunst på hylderne. Vi bestræber os på at finde et finurligt udvalg, som kan skabe glæde hos både giver og modtager. I butikken har vi tre friske blomsterbindere, som står klar til at hjælpe dig.

Kom ind og oplev vores hyggelige butik. Vi byder dig hjerteligt velkommen!

 

Åbningstider:

Tirsdag - fredag kl. 10 - 17

Lørdag kl. 10 - 14

Søndag og mandag: Lukket

Bestilling af blomster kan gøres på tlf. (+45) 87 54 68 00

...Eller kom forbi os på adressen: Langelinie 75, Herskind, 8464 Galten

Årets mærkedage

Giv blomster, det glæder!

Der er mange anledninger til at give blomster. Det kræver ikke meget - men betyder så uendeligt meget. At man føler sig velkommen på det nye job eller får vist sin medfølelse til en begravelse. Nogle gange for at sige undskyld eller bare få et smil fra den, man har kær.

Så er der selvfølgelig fejringen af fødselsdage, bryllupper og den lille nyfødte, der skal have den fineste mor-barn buket.

Derudover er der en række mærkedage i løbet af året, som fortjener lidt opmærksomhed. Måske roser til kærligheden i dit liv på Valentinsdag eller en stor buket til mor, som TAK på morsdag.

Hold øje med næste mærkedag og vores åbningstider.

Håndbundne blomster til enhver lejlighed

I vores store kølerum kan du altid finde et flot udvalg af afskårne blomster. Vælg en af vores friskbundne buketter eller vent mens vi binder en til dig efter dine ønsker!

Uanset om du skal til fødselsdag, bryllup, begravelse eller på barselsbesøg tilbyder vi i DECOPLANTs blomsterbutik altid smukke blomster og buketter, som passer til lejligheden.

Der er også mulighed for at købe et abonnement på smukke DECOPLANT buketter, hvorved du får mere for pengene - helt uden binding.

Se vores store udvalg af brugskunst

Foruden vores lækre sortiment af blomster og planter, finder du også i Blomsterbutikken et stort udvalg af brugskunst i form af udsmykning og gaveideer. Uanset om du leder efter original udsmykning til dig selv eller søger en spændende og anderledes gaveide, så er der god inspiration at finde på hylderne i vores butik.

Med vores brugskunst kan du finde et kunstnerisk præg, der vil passe ind i din indretning indenfor såvel som udenfor. Hele vores sortiment er præget af artistisk håndværk, hvor du ikke kan gøre andet end at forelske dig i det. Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken, og lad jer inspirere til en smukkere og grønnere hverdag.

Køb krukker og grønne planter i Blomsterbutikken

Vi inspirerer dig til at vælge de rigtige grønne planter og krukker. I vores hyggelige butik og showroom kan I gå på opdagelse i udvalget af udendørs og indendørs planter samt stort udvalg af krukker. Her kan du få hele sanseoplevelsen sammen med os.

Føl på overfladestrukturen på både planteblade og krukke, oplev planternes opfriskende aroma og find frem til dine favoritter i vores omfattende udvalg af sæsonaktuelle, kvalitetsplanter. Få hele sanseoplevelsen sammen med os, hvor vi hellere end gerne vil rådgive og forklare om de enkelte blomster og planter.