Besøg blomsterbutikken

Kom ind og oplev vores hyggelige butik. Her er friske buketter og gavekurve, fint interiør og grønne planter. Vi bestræber os altid på at finde et spændende udvalg, som kan skabe glæde hos både giver og modtager. Vores blomsterbutik er både til private og erhverv.

 

Blomsterbutikkens åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10-17

Lørdag kl. 10-13

Søndag og mandag lukket

 

Bestil blomster online her på decoplant.dkBringBlomster.dk

Ring til Decoplant på tlf. 87546800

Besøg os på Langelinie 75, Herskind, 8464 Galten

Levering

I butikken binder vi smukke buketter og laver lækre gavekurve.

Som planteservicekunde kan I nemt bestille blomster eller plantegaver til nye medarbejdere mm. Eller buketter til receptionen mm.

Vi bringer ud dag til dag i til disse postnumre:

8220 Brabrand
8230 Åbyhøj
8260 Viby J
8361 Hasselager
8381 Tilst
8382 Hinnerup
8462 Harlev
8464 Galten
8471 Sabro
8472 Sporup
8641 Sorring
8660 Skanderborg
8670 Låsby
8680 Ry
8362 Hørning
8450 Hammel

Blomster til enhver lejlighed

I butikken kan du altid finde et flot udvalg friske buketter og flotte sammenplantninger. Vi binder også gerne en buket til dig efter dine ønsker!

Uanset om du skal til fødselsdag, bryllup, begravelse eller på barselsbesøg tilbyder vi i DECOPLANTs blomsterbutik altid smukke blomster og buketter, som passer til lejligheden.

Der er også mulighed for at købe et abonnement på smukke DECOPLANT buketter, hvorved du får mere for pengene - helt uden binding.

 

Giv en lækker gavekurv eller flot plantegave

Vi laver gavekurve og plantegaver både til private og til erhverv. Plantegaven er et godt alternativ til buketten, hvor modtageren kan få glæde af gaven i længere tid. 

En lækker gavekurv bringer glæde hos alle. Ung som gammel, mand som kvinde. Vi har nøje udvalgte specialiteter fx gode øl fra Grauballe Bryghus og søde lækkerier fra Lakridseriet og COCO Couture.

 

Se vores store udvalg af brugskunst

Foruden vores lækre sortiment af blomster og planter, finder du også i Blomsterbutikken et stort udvalg af brugskunst i form af udsmykning og gaveideer. Uanset om du leder efter original udsmykning til dig selv eller søger en spændende og anderledes gaveide, så er der god inspiration at finde på hylderne i vores butik.

Med vores brugskunst kan du finde et kunstnerisk præg, der vil passe ind i din indretning indenfor såvel som udenfor. Hele vores sortiment er præget af artistisk håndværk, hvor du ikke kan gøre andet end at forelske dig i det. Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken, og lad jer inspirere til en smukkere og grønnere hverdag.

Stort udvalg af krukker og grønne planter

Kom forbi og gå på jagt efter en ny, spændende plante. I vores hyggelige butik og showroom må man også gå på opdagelse i det store udvalg af udendørs og indendørs planter samt stort udvalg af potter og krukker.

Få hele sanseoplevelsen sammen med os, hvor vi hellere end gerne vil rådgive og forklare om de enkelte blomster og planter.