Besøg blomsterbutikken

 

Her finder du altid friske buketter, frodige planter, gavekurve og spændende brugskunst. Vi bestræber os på at finde et hyggeligt udvalg, som kan skabe glæde hos både giver og modtager. Foran butikken og i orangeriet er der masser af sæsonens blomster.

I butikken har vi fire dygtige blomsterbindere, som står klar til at hjælpe dig.

Vi byder dig hjerteligt velkommen!

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10 - 17

Lørdag kl. 10 - 14

Søndag og mandag: Lukket

 

Bestil blomster online her på decoplant.dkBringBlomster.dk eller tlf. 87546800

...Eller besøg butikken adressen: Langelinie 75, Herskind, 8464 Galten

Velkommen efterår

Nu hvor kalenderen siger efterår, har vi gjort butikken efterårsklar med skønne sammenplantninger og hyggelige efterårsblomster foran butikken.

Vi binder buketter i smukke, brændte nuancer. Orange, røde og støvet rosa danner smukt en fin efterårsbuket.

Der er mange anledninger til at give blomster. For at glæde eller udtrykke sin medfølelse. Nogle gange for at sige undskyld eller bare for at få et smil fra den, man har kær.

Der er også fejring af fødselsdag, bryllup, jubilæum og den lille nyfødte, der skal have den fineste mor-barn buket.

Derudover er der en række mærkedage i løbet af året, som fortjener lidt opmærksomhed. Måske roser til kærligheden i dit liv på Valentinsdag eller en stor buket til mor, som TAK på morsdag.

Vi bringer ud med en hilsen fra dig i Galten, Låsby, Borum, Tilst, Sabro, Hørning, Harlev, Hasselager, Brabrand, Viby, Skanderborg, Stilling, Ry, Sorring, og Hammel. BESTIL HER

Blomster til enhver lejlighed

I butikken kan du altid finde et flot udvalg friske buketter og flotte sammenplantninger. Vi binder også gerne en buket til dig efter dine ønsker!

Uanset om du skal til fødselsdag, bryllup, begravelse eller på barselsbesøg tilbyder vi i DECOPLANTs blomsterbutik altid smukke blomster og buketter, som passer til lejligheden.

Der er også mulighed for at købe et abonnement på smukke DECOPLANT buketter, hvorved du får mere for pengene - helt uden binding.

 

Giv en lækker gavekurv eller flot plantegave

Vi laver gavekurve og plantegaver både til private og til erhverv. Plantegaven er et godt alternativ til buketten, hvor modtageren kan få glæde af gaven i længere tid. 

En lækker gavekurv bringer glæde hos alle. Ung som gammel, mand som kvinde. Vi har nøje udvalgte specialiteter fx gode øl fra Grauballe Bryghus og søde lækkerier fra COCO Couture.

 

Se vores store udvalg af brugskunst

Foruden vores lækre sortiment af blomster og planter, finder du også i Blomsterbutikken et stort udvalg af brugskunst i form af udsmykning og gaveideer. Uanset om du leder efter original udsmykning til dig selv eller søger en spændende og anderledes gaveide, så er der god inspiration at finde på hylderne i vores butik.

Med vores brugskunst kan du finde et kunstnerisk præg, der vil passe ind i din indretning indenfor såvel som udenfor. Hele vores sortiment er præget af artistisk håndværk, hvor du ikke kan gøre andet end at forelske dig i det. Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken, og lad jer inspirere til en smukkere og grønnere hverdag.

Stort udvalg af krukker og grønne planter

Kom forbi og gå på jagt efter en ny, spændende plante. I vores hyggelige butik og showroom må man også gå på opdagelse i det store udvalg af udendørs og indendørs planter samt stort udvalg af potter og krukker.

Få hele sanseoplevelsen sammen med os, hvor vi hellere end gerne vil rådgive og forklare om de enkelte blomster og planter.