Besøg vores julepyntet blomsterbutik

Vores butik er pyntet fint op til jul! - Så kom til Herskind og bliv juleinspireret. Vi har fine juleplanter som stuegran og julestjerner og MASSER af hyggeligt julepynt, nisser, rensdyr og smukke glimtende julesager. Kom ind og oplev julestemningen.

Butikken har altid friske buketter, potter og planter og spændende brugskunst på hylderne. Vi bestræber os på at finde et sjovt og finurligt udvalg, som kan skabe glæde hos både giver og modtager.

Vi byder dig hjerteligt velkommen i vores julebutik!

Åbningstider

Tirsdag – fredag: kl. 10 – 17

Lørdag: kl. 10 – 14

Søndag og mandag: Lukket

Bestilling af blomster kan gøres på tlf. (+45) 87 54 68 00.
Buketter kan afhentes mandag ved forudbestilling.

Kom ind og bliv juleinspireret.

Butikken er forvandlet til et sandt juleeventyr!

Vi glæder os til at se dig.

Årets mærkedage

Giv blomster, det glæder!

Der er mange anledninger til at give blomster. Det kræver ikke meget - men betyder så uendeligt meget. At man føler sig velkommen på det nye job eller får vist sin medfølelse til en begravelse. Nogle gange for at sige undskyld eller bare få et smil fra den, man har kær.

Så er der selvfølgelig fejringen af fødselsdage, bryllupper og den lille nyfødte, der skal have den fineste mor-barn buket.

Derudover er der en række mærkedage i løbet af året, som fortjener lidt opmærksomhed. Måske roser til kærligheden i dit liv på Valentinsdag eller en stor buket til mor, som TAK på morsdag.

 

Hold øje med næste mærkedag og vores åbningstider:

 

24. December 2021 Juleaften  |  Lukket

31. December 2021 Nytårsaften  |  10-14

14. Februar 2022 Valentinsdag  |  10-17

14. April 2022 Skærtorsdag  |  10-14

15. April 2022 Langfredag  |  10-14

17.-18. April 2022 1. & 2. Påskedag  | Lukket

8. Maj 2022 Morsdag  |  8-17

13. Maj 2022 Store bededag  |  10-14

26. Maj 2022 Kristi Himmelfartsdag  |  10-14

5. Juni 2022 Grundlovsdag / Farsdag  |  Lukket

25. November 2022 BLACK FRIDAY  |  10-17

Friske håndbundne buketter

I vores store flotte kølerum kan du altid finde et aktuelt udvalg af afskårne blomster, hvor du kan vælge mellem friskbundne buketter, eller så binder vi dem, mens du venter.

Uanset om du skal til fødselsdag, på barselsbesøg, til bryllup, til begravelse eller noget helt femte tilbyder vi hos Blomsterbutikken altid smukke blomster og buketter, som passer til lejligheden.

Der er også mulighed for at købe et abonnement på smukke DECOPLANT buketter, hvorved du får mere for pengene - helt uden binding. 

Se vores store udvalg af brugskunst

Foruden vores lækre sortiment af blomster og planter, finder du også i Blomsterbutikken et stort udvalg af brugskunst i form af udsmykning og gaveideer. Uanset om du leder efter original udsmykning til dig selv eller søger en spændende og anderledes gaveide, så er der god inspiration at finde på hylderne i vores butik.

Med vores brugskunst kan du finde et kunstnerisk præg, der vil passe ind i din indretning indenfor såvel som udenfor. Hele vores sortiment er præget af artistisk håndværk, hvor du ikke kan gøre andet end at forelske dig i det. Kontakt os eller kig forbi Blomsterbutikken, og lad jer inspirere til en smukkere og grønnere hverdag.

FIND OS PÅ INSTAGRAM

Køb krukker og grønne planter i Blomsterbutikken

Vi inspirerer dig til at vælge de rigtige grønne planter og krukker. I vores hyggelige butik og showroom kan I gå på opdagelse i udvalget af udendørs og indendørs planter samt stort udvalg af krukker. Her kan du få hele sanseoplevelsen sammen med os.

Føl på overfladestrukturen på både planteblade og krukke, oplev planternes opfriskende aroma og find frem til dine favoritter i vores omfattende udvalg af sæsonaktuelle, kvalitetsplanter. Få hele sanseoplevelsen sammen med os, hvor vi hellere end gerne vil rådgive og forklare om de enkelte blomster og planter.