PLANTEVIRKSOMHED MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Alt indenfor planter, mos- og plantevægge

Pris på plantemiljø
Udfyld beregneren og se, hvad det koster at få grønnere omgivelser til jeres budget og omgivelser.
Pris på plantevæg
Hvad koster en plantevæg? Indtast mål og få en pris på jeres nye plantevæg.
Pris på mosvæg
Hvad koster en mosvæg? Prøv vores mosvægsberegner og find svaret.

Vi er eksperter i kontorbeplantning og indeklimaforbedring

 

Ønsker I jer et grønt loungeområde eller planter, der kan opdele og skabe hygge i storrumskontoret? Vi er fulde af gode ideer til nye plantemiljøer med bæredygtigt fortegn.

Vi er altid klar med gode råd og forslag til nye indretningsløsninger. Hos DECOPLANT skaber vi nemlig kreative, grønne plantemiljøer. Grønne planter på arbejdspladsen giver mange positive resultater. Det har endda indflydelse på de ansattes trivsel, produktivitet og sygefravær.

For at skabe et bedre arbejdsmiljø skal dine planter være sunde og i god vækst.
Med planteservice fra DECOPLANT sørger vores gartnere for at holde kvaliteten oppe på dit plantemiljø, så planterne altid fremstår friske og grønne og dermed klar til at omdanne CO2.

Book et møde og få god rådgivning om kontorplanter og forbedring af indeklimaet i dine omgivelser.

 

  All in på bæredygtighed

  Som plantevirksomhed tager vi et ansvar for, hvordan vi håndterer klodens ressourcer. Vi er siden 2019 gået all in på bæredygtighed - uden at gå på kompromis. 

  Vi har arbejdet med hvert et led af vores virksomhed og fortsætter uden tøven vores indsats for miljø og klima. Vi har CO2 beregninger, second hand koncept, solceller, elbiler og meget, meget mere.

  Og hver dag tager vi endnu et skridt, der realiserer vores grønne ambition.

  Bedre arbejdsmiljø
  Skab gode rammer for medarbejdere med grønne indretninger. Planter forbedrer indeklimaet og giver en lang række fordele.
  Evighedsgaranti
  Med planteservice fra DECOPLANT får I evighedsgaranti, så I ikke skal bekymre jer om dårlige planter eller uforudsete omkostninger.
  Guide til plantepasning
  Få vores gartneres bedste fifs! Vi elsker at se planter trives - og har I selv mod på at pasningen, hjælper vi jer gerne godt på vej.

  Den gode kvalitet

  Hos DECOPLANT arbejder vi målrettet med at sikre vores kvalitet, så vores planteløsninger ude omkring i de danske virksomheder står skarpt.
  Med DECOPLANTS planteservice får I en fast servicegartner, som kender jeres planter og indretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge.

  Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud. Hvis der skulle opstå en situation, hvor I har behov for gartneren kommer forbi inden næste besøg, planlægger vi et ekstra visit hurtigst muligt.

   Smukke blomster på abonnement

   Med vores blomsterabonnement får du mere for pengene, og flotte, håndbundne buketter lige til døren. Vores dygtige blomsterbindere udvælger sæsonens fineste blomster, og sørger for, at buketterne skiller sig ud på bedste vis.

   Denne service er både til private og virksomheder, og du bestemmer helt selv, hvor ofte du vil have ny buket.

   Vælg 1, 2, 3 eller 4 gange om måneden. 

   - Og der er ingen bindingsperiode.

   Følg os på instagram
   Få inspiration til valg af krukker, planter, buketter og dekorationer
   Køb planter på webshoppen
   Find et stort udvalg af friske kvalitetsplanter, flotte krukker og buketter.