Grønne planter pynter på kontoret
og holder arbejdsglæden godt i gang!
Fokus på bæredygtighed
Bæredygtighed er kernen af vores virksomhed og vi stræber ikke kun efter at være den bedste i branchen. - Vi vil være de bedste for planeten.
Book et besøg
Vi kommer gerne ud og ser jeres lokaler, så I kan få god rådgivning til placering, indretning og valg af planter.
Inspiration fra vores kunder
Se vores kunders flotte planteindretning, der giver godt indeklima og arbejdsmiljø.

Vi er eksperter i kontorbeplantning og indeklimaforbedring

 

Ønsker I jer et grønt loungeområde eller planter, der kan opdele og skabe hygge i storrumskontoret? Vi er fulde af gode ideer til nye plantemiljøer med bæredygtigt fortegn.

Vi er altid klar med gode råd og forslag til nye indretningsløsninger. Hos DECOPLANT skaber vi nemlig kreative, grønne plantemiljøer. Grønne planter på arbejdspladsen giver mange positive resultater. Det har endda indflydelse på de ansattes trivsel, produktivitet og sygefravær.

For at skabe et bedre arbejdsmiljø skal dine planter være sunde og i god vækst.
Med planteservice fra DECOPLANT sørger vores gartnere for at holde kvaliteten oppe på dit plantemiljø, så planterne altid fremstår friske og grønne og dermed klar til at omdanne CO2.

Book et møde og få god rådgivning om kontorplanter og forbedring af indeklimaet i dine omgivelser.

 

  All in på bæredygtighed

  Som plantevirksomhed tager vi et ansvar for, hvordan vi håndterer klodens ressourcer. Vi er siden 2019 gået all in på bæredygtighed - uden at gå på kompromis. 

  Vi har arbejdet med hvert et led af vores virksomhed og fortsætter uden tøven vores indsats for miljø og klima. Vi har CO2 beregninger, second hand koncept, solceller, elbiler og meget, meget mere.

  Og hver dag tager vi endnu et skridt, der realiserer vores grønne ambition.

  Plantepakker til kontoret
  Frisk arbejdspladsen op med grønne planter på den nemme måde. Køb færdige pakker med planter og krukker.
  Få tilbud på planteservice
  Udfyld planteberegneren og få en estimeret pris i indbakken med det samme.
  Følg os på instagram
  Få inspiration og gode råd til planteindretning og bedre arbejdsmiljø.

  Den gode kvalitet

  Hos DECOPLANT arbejder vi målrettet med at sikre vores kvalitet, så vores planteløsninger ude omkring i de danske virksomheder står skarpt.
  Med DECOPLANTS planteservice får I en fast servicegartner, som kender jeres planter og indretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge.

  Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud. Hvis der skulle opstå en situation, hvor I har behov for gartneren kommer forbi inden næste besøg, planlægger vi et ekstra visit hurtigst muligt.