Plantevirksomhed med fokus på bæredygtighed

Beregn priser her

Hvad koster en plantevæg egentlig?  Eller en håndlavet mosvæg efter dine mål? Er det mon dyrt at få friske, grønne planter ind i omgivelserne på arbejdspladsen? 
Med vores nye smarte beregnere bliver du klogere på ganske få minutter...

Pris på plantemiljø
Udfyld beregneren og se, hvad det koster at få grønnere omgivelser til jeres budget og omgivelser.
Pris på plantevæg
Hvad koster en plantevæg? Indtast mål og få en pris på jeres nye plantevæg.
Pris på mosvæg
Hvad koster en mosvæg? Prøv vores mosvægsberegner og find svaret.

Vi er eksperter i kontorplanter og indeklimaforbedring

Hos DECOPLANT skaber vi kreative, grønne veje til et sundt indeklima. En af rødderne til de mange positive resultater med grønne planter på arbejdspladsen er planternes fantastiske luftrensende effekt, der bevist har indflydelse på de ansattes trivsel, produktivitet og sygefravær.

Book et møde og få god rådgivning om forbedring af indeklimaet i dine omgivelser.

Bæredygtighed

Som plantevirksomhed tager vi et ansvar for, hvordan vi håndterer klodens ressourcer. Vi er siden 2019 gået all in på bæredygtighed - uden at gå på kompromis. 

Følg os på instagram
Få inspiration til valg af krukker, planter, buketter og dekorationer
Køb planter på webshoppen
Find et stort udvalg af friske kvalitetsplanter, flotte krukker og buketter.

Kvalitet

Hos DECOPLANT arbejder vi målrettet med at sikre vores kvalitet, så vores planteløsninger ude omkring i de danske virksomheder står skarpt.
Med DECOPLANTS planteservice får I en fast servicegartner, som kender jeres planter og indretning, så I ikke skal bruge tid og ressourcer på at guide gartneren rundt, når vi kommer og passer jeres kontorplanter og plantevægge.

Vores dygtige, faglærte gartnere kommer forbi hver 3. uge og sørger for, at kvaliteten er i top, så I kan nyde jeres planter fuldt ud. Hvis der skulle opstå en situation, hvor I har behov for gartneren kommer forbi inden næste besøg, planlægger vi et ekstra visit hurtigst muligt.

Bedre arbejdsmiljø
Skab gode rammer for medarbejdere med grønne indretninger. Planter forbedrer indeklimaet og giver en lang række fordele.
Evighedsgaranti
Med planteservice fra DECOPLANT får I evighedsgaranti, så I ikke skal bekymre jer om dårlige planter eller uforudsete omkostninger.
Guide til plantepasning
Få vores gartneres bedste fifs! Vi elsker at se planter trives - og har I selv mod på at pasningen, hjælper vi jer gerne godt på vej.

Smukke blomster på abonnement

Med vores blomsterabonnement får du mere for pengene, og flotte, håndbundne buketter lige til døren. Vores dygtige blomsterbindere udvælger sæsonens fineste blomster, og sørger for, at buketterne skiller sig ud på bedste vis.

Denne service er både til private og virksomheder, og du bestemmer helt selv, hvor ofte du vil have ny buket.

Vælg 1, 2, 3 eller 4 gange om måneden. 

- Og der er ingen bindingsperiode.