Leveringsbetingelser

Hvornår leveres varen?

Leveringstiden er som regel 4-6 hverdage ved de fleste varer – dog er dette specificeret ved hver enkelt vare. Langt de fleste af vores varer er faste lagervarer, og de kan afhentes ved vores butik i Herskind udenfor Aarhus efter én hverdag. Skal varen leveres med næste gartnerbil i dit område, går der mellem 3-10 hverdage.

For bestillingsvarer kan leveringstiden være længere. Kan vi ikke overholde denne leveringsfrist vil du blive kontaktet pr. e-mail eller telefon med besked om forventet leveringstid. I forbindelse med ferieperioder kan der være forlænget leveringstid.


Hvordan leveres varen?

For at sikre at vores planter kommer godt frem, leverer vi alle varer med vores egne DECOPLANT gartnerbiler. Det betyder også, at vi indtil videre kun leverer i de geografiske områder vores gartnere har ruter på. Vi kommer rundt i en store dele af det danske land, men tjek efter dit postnummer

Du kan også vælge at afhente din ordre ved vores blomsterbutik i Herskind, Galten udenfor Aarhus. 

Ved større ordrer leverer vi naturligvis selvom du bor udenfor det afgrænsede område. Kontakt vores kundeservice på tlf. 87546800 eller mail: salg@decoplant.dk

Er der nogen hjemme?

Vi anbefaler, at der enten er nogen til at tage imod varen eller der er et sikkert sted vores gartner kan sætte den, hvor planten ikke bliver unødigt udsat for vind og vejr. I løbet af året bliver vejret hurtigt for koldt, så indendørsplanter ikke kan stå udenfor. Planterne kan få kuldeskader, som kan vise sig efter noget tid, og i de tilfælde er planterne ikke til at redde. 


Kan varen afhentes?

 JA! Ganske gratis - og så kan du også gå på opdagelse i vores fine butik på adressen:

DECOPLANT A/S
Langelinie 75, Herskind
8464 Galten

 

Du kan afhente din ordre indenfor butikkens åbningstider:

Tirsdag - fredag kl. 10 - 17 samt lørdag kl. 10 - 13

 

Vi bestræber os på at have ordren klar 1 hverdag efter bestillingstidspunktet, og du modtager en sms, når ordren er klar til afhentning.

Indendørsplanter kan ikke tåle træk og kulde, så vær opmærksom på transportforhold samt vind og vejr! Vi vejleder dig gerne, men når du afhenter selv, skal du passe godt på planterne, så de kommer hjem i god behold! Henover vinteren er planterne meget udsatte for at få kuldeskader, så de skal i kortest tid muligt opholde sig udenfor.