Planteservicevirksomhed med fokus på bæredygtighed og kvalitet

Vi har 30 års erfaring med planter og plantepasning. Vi er i alt 26 medarbejdere, som ikke bare har grønne fingre, men også grønne, kreative hjerner, der tænker i inspirerende planteløsninger til arbejdspladser næsten døgnet rundt. 

Vi har verdens bedste job! Der er ikke meget, der overgår at opleve, hvordan smilene og medarbejdertrivslen breder sig, når vi har etableret en frodig plantevæg, designet et firmalogo i mos eller kommer rundt med vandkanden i kontorer, receptioner og alle andre kroge af danske arbejdspladser.

Man bliver simpelthen glad i låget af at have grønne omgivelser på sin arbejdsplads. Det mærker vores kunder hver dag. Og det gør vi selvfølgelig også. Så den er god nok - vi har simpelthen verdens bedste job.


Sådan kender du os

Med æstetik, faglig viden og kreativitet udvikler vi plantemiljøer ud fra den enkelte kundes ønsker, behov og indretning.

I DECOPLANT siger vi et ord, der begynder med "B" mange gange hver dag. Det er bæredygtighed, hvis du ikke allerede har gættet det. - Og det er ikke bare noget vi siger. Vi gør os umage for at have fokus på bæredygtige tiltag i alt, hvad vi foretager os.

Genbrugsplanter
Wallpipe, Randers

Vores kerneværdier

  • Vi er professionelle og erfarne gartnere, der vægter kvalitet højt.

  • Vi er miljøbevidste og arbejder målrettet med vores bæredygtighed.

  • Vi er innovative og kreative – Det bedste vi ved, er at levere planteløsninger, der afspejler, hvem I er.

  • Vi elsker alt det grønne, men vi har mennesker i fokus, og kender vigtigheden i godt indeklima og medarbejdertrivsel på arbejdspladsen.

  • Og ja, så er vi jo bare gartnere og derfor fuldstændig nede på jorden.

Personen bag DECOPLANT

Claus Stoustrup har stået ved roret i DECOPLANT siden 1988. Fra Claus står op – og det er tidligt – til han går i seng, handler næsten alt om det næste skridt i DECOPLANTs bæredygtige udvikling. Han gentænker virksomheden i en grønnere retning og vil gerne inspirere leverandører og samarbejdspartnere til at gøre det samme.

Målet er klart: Vi vil være dén grønneste plantevirksomhed, så vi kan være de bedste for verden.

Claus har også et mål i sin fritid - AGF som vinder af superligaen!

Både lokalt og landsdækkende planteservice

Vi har hovedkontor på en hyggelig, nedlagt gård i Herskind udenfor Aarhus.

Her er fyldt med skønne planter i alle størrelser, som er på vej ud til kunder. Der er secondhandplanter, der bliver nusset om og venter på et nyt hjem. Her er sorteret plast i pæne stabler – parat til at blive genanvendt og på taget har vi solceller, som holder os selvforsynet med strøm.

Vores blomsterbutik bugner af friske blomster i smukke buketter, potteplanter, krukker og fint interiør. Her er hyggeligt at gå på opdagelse efter en ny spændende plante eller lidt fint pynt til hjemmet. Der er altid plads til en snak eller et godt planteråd.

Vi har ligeledes vores showroom her, hvor vi kan invitere kunder ind for at se og mærke, inden de skal beslutte sig. 

Kom forbi, hvis du er i nærheden. Eller ring og book et møde, hvis du kunne tænke dig en lidt længere plantesnak og god kop kaffe. 

Butikken er åben tirsdag til fredag kl. 10 - 17 og lørdag kl. 10 - 14. 

Butikken

 

Vores blomsterbutik har smukke buketter, potteplanter, krukker og alt muligt fint interiør og brugskunst.

Her er rigtig hyggeligt, så kom og gå på opdagelse efter en ny spændende plante eller lidt fint til hjemmet.

Vi er stolte sponsorer hos ...

AGF
Sølvpartner
Randers FC
Bronzepartner
SAH
Sølvpartner
REHH
Ligapartner

Find os på

Bedre arbejdsmiljø

Skab et bedre arbejdsmiljø med grønne planter. Hos DECOPLANT taler vi både ud fra vores egen erfaring samt på baggrund af forskning. Et grønnere arbejdsmiljø skaber gode rammer for dine medarbejder og sikre dem et godt arbejdsmiljø.