Strelitzia nicolai Ø26 / 140-150 cm høj

Den smukke Strelitzia er en moderne og en meget karakterfuld plante med store palmeblade. Placér den gerne lyst og hold jorden let fugtig. Denne plante er mellem 140 - 150 cm høj og kommer i en potte på Ø26 cm.Mere information

  • LIDT OM PLANTEN

   Denne smukke, tropiske plante har sin oprindelse i det sydlige Afrika, hvor den i naturen kan blive op til 6 meter høj.

   Den trendy Strelitzia nicolai har store grønne palmeblade, der tydeligt viser, at den oprindeligt stammer fra et mere tropisk klima. Den er rigtig god i de fleste indretninger, fordi den i modsætning til mange andre store planter, vokser forholdsvis lodret og derfor ikke tager for meget plads i et rum. Stelitzia'en er virkelig populær for tiden - måske fordi den virkelig giver følelsen af varme og tropisk regnskov.

    

   Botaniske navn: Strelitzia nicolai

   Også kendt som... Hvid paradisfugl

   Familie: Strelitziaceae

   Lysbehov: Indirekte lys / direkte lys

   Luftrensende effekt: Høj

    

   PASNING

   Vand: Jorden skal helst være let fugtig, så giv gerne planten vand ca. 1 gang om ugen. Som de fleste andre tropiske planter, så har Strelitzia også rigtig godt af at blive overbruset fra tid til anden – du kan med fordel bruge en forstøver med kalkfrit vand. Vandes når jorden er tør - skal have mere i sommerperioden og mindre om vinteren.

   Placering: Trives både i direkte og indirekte sollys. Strelitzia er rigtig glad for lys, og den kan godt tåle direkte sollys. Dog skal du bare være opmærksom på, at det tilsvarende kræver mere fugt i form af vanding. Du kan derfor med fordel give den en placering med delvis sollys, så jorden ikke tørrer helt ud, hvis du ikke får vandet så ofte.

   Temperatur: Trives mellem 15 - 30°C. Den er sart overfor kulde, så pas på med træk.