Strelitzia nicolai Ø30 / 140-150 cm
Varenummer: 1149150
.
DKK 1.525 / STK
DKK 1.220 ekskl. moms
 •  

Den smukke Strelitzia er en moderne og en meget karakterfuld plante med store palmeblade. Placér den gerne lyst og hold jorden let fugtig. Denne plante er mellem 140 - 150 cm høj og kommer i en potte på Ø30 cm.Mere information

Mest solgte
  • LIDT OM PLANTEN

   Denne smukke, tropiske plante har sin oprindelse i det sydlige Afrika, hvor den i naturen kan blive op til 6 meter høj.

   Den trendy Strelitzia nicolai har store grønne palmeblade, der tydeligt viser, at den oprindeligt stammer fra et mere tropisk klima. Den er rigtig god i de fleste indretninger, fordi den i modsætning til mange andre store planter, vokser forholdsvis lodret og derfor ikke tager for meget plads i et rum. Stelitzia'en er virkelig populær for tiden - måske fordi den virkelig giver følelsen af varme og tropisk regnskov.

    

   Botaniske navn: Strelitzia nicolai

   Også kendt som... Hvid paradisfugl

   Familie: Strelitziaceae

   Lysbehov: Indirekte lys / direkte lys

   Luftrensende effekt: Høj

    

   PASNING

   Vand: Jorden skal helst være let fugtig, så giv gerne planten vand ca. 1 gang om ugen. Som de fleste andre tropiske planter, så har Strelitzia også rigtig godt af at blive overbruset fra tid til anden – du kan med fordel bruge en forstøver med kalkfrit vand. Vandes når jorden er tør - skal have mere i sommerperioden og mindre om vinteren.

   Placering: Trives både i direkte og indirekte sollys. Strelitzia er rigtig glad for lys, og den kan godt tåle direkte sollys. Dog skal du bare være opmærksom på, at det tilsvarende kræver mere fugt i form af vanding. Du kan derfor med fordel give den en placering med delvis sollys, så jorden ikke tørrer helt ud, hvis du ikke får vandet så ofte.

   Temperatur: Trives mellem 15 - 30°C. Den er sart overfor kulde, så pas på med træk.