Beaucarnea recurvata - Elefantfod Ø30 / 120-130 cm
Varenummer: 230001140
.
DKK 1.055 / STK
DKK 844 ekskl. moms
 •  

Beaucarnea Recurvata er en robust plante med en kraftig stamme og en smuk grøn krone bestående af smalle blade. Den er også kendt som Elefantfod. Planten er 120 - 130 cm høj og kommer i en potte på Ø30 cm.Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Elefantfoden er en nem plante, der vil kunne trives og sprede liv i de fleste hjem. I knolden gemmer den vand til tørre perioder, hvilket gør den tolerant overfor udtørring. Det detaljerede mønster på knolden, får den til at ligne en elefants fod. Planten er oprindeligt hjemmehørende i det østlige Mexico.

   

  Botanisk navn: Beaucarnea recurvata

  Også kendt som... Elefantfod

  Familie: Asparagaceae

  Luftrensende effekt: Mellem

   

  PASNING

  Vanding: Beaucarnea Recurvata skal vandes sparsomt ca. hver anden uge. Lad jorden tørre ud mellem vandingerne.

  Placering: Giv gerne planten en lys placering – den tåler også direkte sol!

  Gødning: Hvis du ønsker at booste din elefantfods vækst, kan du med fordel give den en smule gødning i sommerperioden. Læs blot doseringsanvisningen på det produkt, du vil bruge - og giv så hellere lidt for lidt, end lidt for meget.

  Temperatur: Planten trives ved temperaturer mellem 8-30 °C.

  Gartnerens fif: De nederste ældste blade visner, når planten får nye blade fra toppen. Derfor kan du løbende pille de gamle visne blade af og klipper spidser, så planten ser smuk og frisk ud. 

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.