Howea forst. kentiapalme Ø24 / 140-150 cm høj
Varenummer: 630001150
 
DKK 650,00 / STK
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Kentiapalmen har elegante, buede blade og lange stængler, som straks giver stemningen af tropisk paradis. Den er en af de helt store helte blandt stueplanter, når vi taler godt indeklima. Denne plante er ca. 145 cm høj og kommer i en potte på Ø24 cm.

Mere information

Bought together with this product
Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Kentiapalmen har elegante, buede blade og lange stængler, som straks giver stemningen af tropisk paradis. Den er en af de helt store helte blandt stueplanter, når vi taler godt indeklima. Palmer er fantastiske indendørsplanter, der effektivt fjerner giftstoffer fra luften og giver generøse mængder frisk ilt til rummet. 

   

  Botanisk navn: Howea kentia forsteriana

  Også kendt som... Kentiapalme

  Familie: Arecaceae

  Luftrensende effekt: Høj

   

  PASNING

  Denne tropiske skønhed er i udgangspunktet nem nok at passe, men den stiller dog et par krav til plejen, hvis den forblive en grøn fryd for øjet. 

   

  Vanding: Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke våd. Du kan eventuelt lade det øverste lag tørre ud i perioder for at undgå overvanding.

  Placering: Kentiapalmen har det bedst på en lys placering uden direkte sol, da dette kan give den en gullig farve. Kan også godt stå i forholdsvist skyggefulde steder.

  Gødning: Vi anbefaler at gøde med vandingen ca. 1 gang om måneden i vækstsæsonen (april-oktober).

  Temperatur: Planten trives godt ved rumtemperaturer på 15-25 °C. Ikke lavere end 13°C. 

  Gartnerens fif: Undgå at stille planten et sted, hvor man går meget frem og tilbage tæt ved. Det giver brune tipper på bladene. 

   

  Læs mere om Kentiapalmen på vores inspirationsside !

   

  Husk!

  Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.