Kalanchoë blossfeldiana Ø10 cm
Varenummer: 65010130
.
DKK 31 / STK
DKK 25 ekskl. moms
 •  
Smuk klassiker med fine små blomster. Kalanchoe har en lang holdbarhed og farvestrålende blomster. De har et minimalt behov for pasning.


Mere information

Mest solgte
  • LIDT OM PLANTEN

   Kalanchoe'en er kendetegnet ved sine små blomster med klare farver. Holdbarheden og farverne er i top.

   De kan placeres næsten hvor som helst, men gerne et sted med meget lys. Det eneste, den har svært ved at tåle er overvanding. Hvis den overvandes, rådner rødderne og planten går til. Til gengæld kan den godt lide udtørring mellem vandinger. I sommerhalvåret trives kalanchoe fantastisk ude på terrassen i krukker, hvor solens stråler får farverne til at gløde endnu mere intenst.

  •  

   Botanisk navn: Kalanchoë blossfeldiana

   Også kendt som... Brændende kærlighed, Koraltop

   Familie: Crassulaceae 

   Luftrensende effekt: Mellem

    

   PASNING

   Vanding: Hold igen med vandet, ellers rådner planten. Vandes kun når jorden er helt tør, ca. hver 10.-14. dag om vinteren, og en gang ugentlig om sommeren. Hænger bla­dene, har måske allerede har fået for meget.

   Placering: De skal stå så lyst som muligt i løbet af året - helst i en sydvendt vindueskarm om vinteren. Om sommeren tåler de ikke direkte sol hele dagen.

   Gødning: Én gang om måneden i vækst- og blomstringstiden.

   Temperatur: De klarer sig bedst, hvis de ikke står for varmt om vinte­ren. Om sommeren tåler de op til 27°C.

   Gartnerens fif: Ved afblomstring kan man forsøge at påvirke planten til en ny blomstring. Stil planten mørkt i mindst 14 timer pr. døgn i 4-6 uger for det bedste resultat.

    

   Husk!

   Alle planter er unikke, derfor kan størrelse, form og tæthed variere. Du kan til gengæld være helt sikker på at modtage en flot kvalitetsplante fra DECOPLANT.