Monstera deliciosa Ø30
Varenummer: 10369
.
DKK 840 / STK
DKK 672 ekskl. moms
 •  

Denne store, tropiske plante er kendetegnet ved sine store og smukke blade, der har huller og fliger. Den er og har været meget populær de seneste år. Med god grund, det er nemlig en flot, robust og forholdvist nem plante. Planten er ca. 130 cm høj og kommer i en potte på Ø30 cm.Mere information

Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Der ikke noget at sige til, at denne plante får en til at føle, at man befinder sig under mere eksotiske himmelstrøg. Monstera'en er en klatreplante, og i dens naturlige omgivelser i regnskoven vil man se, at planten slynger sig op af træer, hvor den kan vokse sig ekstrem stor.

  Planten er kendetegnet ved sine store og smukke blade, der har huller og fliger ind fra kanten.

   

  Botanisk navn: Monstera deliciosa

  Også kendt som... Fingerphilodendron 

  Familie: Araceae

  Lysbehov: Delvis sol / halvskygge

  Luftrensende effekt: Høj

   

  PASNING

  Planten er nem at have med at gøre. 

  Da det er en klatreplante af natur, bør man støtte planten med pinde, i takt med at den vokser sig større, hvis man vil undgå, at den breder sig i alle retninger.

   

  Vand: I sommermånederne vandes der oftere, mens du i de koldere perioder kan nøjes med mindre. Pas på du ikke overvander.

  Placering: Du skal ikke sætte den der, hvor middagssolen skarpe stråler rammer og heller ikke i det mørkeste hjørne, men alle placeringer derimellem vil være fine. 

  Temperatur: Trives godt ved rumtemperatur på 15-30°C. 

  Gødning: I de varmere måneder fra april til september kan planten godt lide at få gødning en gang imellem.

  Pleje: Monstera'ens blade har en ret stor overflade, kan der godt sætte sig støv på dem. Hvis du støver bladene af engang imellem, vil det få bladene til at fremstå smukke og skinnende igen, og de vil bedre kunne omdanne luften til ilt.

  Gartnerens fif: Da det er en klatreplante af natur, bør man støtte planten med pinde eller mosstok, i takt med at den vokser sig større, hvis man vil undgå, at den breder sig i alle retninger.

  Monstera'en kan godt lide et bad ind i mellem. Det øger nemlig luftfugtigheden omkring planten og minder den om det tropiske klima, den oprindeligt kommer fra.

   

   

  Læs mere om Monstera på vores inspirationsside !