Strelitzia nicolai Ø40 / 160-170 cm høj
Varenummer: 114965
 
DKK 1.275,00 / STK
DKK 1.020,00 ekskl. moms
 •  

Den smukke Strelitzia er en meget karakterfuld plante med store voluminøse palmeblade, der straks leder tankerne til troperne. Denne plante er 160 - 170 cm høj og kommer i en potte på Ø40 cm.Mere information

Bought together with this product
Mest solgte
 • LIDT OM PLANTEN

  Denne smukke, tropiske plante har sin oprindelse i det sydlige Afrika, hvor den i naturen kan blive op til 6 meter høj.

  Den trendy Strelitzia nicolai har store grønne palmeblade, der tydeligt viser, at den oprindeligt stammer fra et mere tropisk klima. Den er rigtig god i de fleste indretninger, fordi den i modsætning til mange andre store planter, vokser forholdsvis lodret og derfor ikke tager for meget plads i et rum. Stelitzia'en er virkelig populær for tiden - måske fordi den virkelig giver følelsen af varme og tropisk regnskov.

   

  Botaniske navn: Strelitzia nicolai

  Også kendt som... Hvid paradisfugl

  Familie: Strelitziaceae

  Lysbehov: Indirekte lys / direkte lys

  Luftrensende effekt: Høj

   

  PASNING

  Vand: Jorden skal helst være fugtig, så giv gerne planten vand ca. 1 gang om ugen. Som de fleste andre tropiske planter, så har Strelitzia også rigtig godt af at blive overbruset fra tid til anden – du kan med fordel bruge en forstøver med kalkfrit vand. Vandes når jorden er tør - skal have mere i sommerperioden og mindre om vinteren.

  Placering: Trives både i direkte og indirekte sollys. Strelitzia er rigtig glad for lys, og den kan godt tåle direkte sollys. Dog skal du bare være opmærksom på, at det tilsvarende kræver mere fugt i form af vanding. Du kan derfor med fordel give den en placering med delvis sollys, så jorden ikke tørrer helt ud, hvis du ikke får vandet så ofte.

  Temperatur: Trives mellem 15 - 30°C. Den er sart overfor kulde, så pas på med træk.