Evighedsgaranti på arbejdspladsens levende plantemiljø

Med DECOPLANTs evighedsgaranti er din indendørsbeplantning vores ansvar, når den først er sat op. Mere præcis sørger vores servicegartnere for, at dine planter altid fremstår friske og sunde, da de regelmæssigt vil svinge forbi og passe og pleje dit grønne arbejdsmiljø. Skulle en plante mod forventning visne hen eller dø, vil den selvfølgelig blive erstattet af en ny – kvit og frit for jer, som har valgt at tilknytte jer vores planteservice, hvor evighedsgarantien er inkluderet.

Vælger I DECOPLANT planteservice koster evighedsgaranti ikke ekstra.


Planteservice fra DECOPLANT - så er du sikker på friske planter og fri for bekymringerne

Med planteservice fra DECOPLANT er jeres plantemiljø 100 % i vores hænder. Dermed kan du og dine kollegaer fokusere på det, I er gode til. Hos DECOPLANT tilbyder vi planteservice uanset om I er en privat virksomhed, en offentlige institutioner for børn, ældre eller patienter, eller en butik med fokus på kundeservicering. Så slipper I for at tænke på vand og gødning og I får evighedsgaranti på de planter, I har købt hos os.

Ønsker du at få etableret et grønnere arbejdsmiljø med nogle af vores ydelser i form af kontorplanterplantevægge eller krukker, eller er du mere interesseret i at høre nærmere om vores planteservice? Uanset hvad det må dreje sig om i det planterelaterede hjørne, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne  hjælpe med at skabe et mere levende og grønnere arbejdsmiljø samt vedligeholde jeres planter inde og ude.

Vores servicegartnere sørger for pasningen af dine plantemiljøer

Vi mener, at relationen mellem os og vores kunder er forudsætningen for, at vores evighedsgaranti og kundeservice kan fungere i særklasse. Derfor vil du få tildelt en fast servicegartner til din virksomhed, som med tiden vil lære din kontorindretning og de forskellige planter at kende. Du skal derfor heller ikke bruge tid på at vise en ny gartner rundt til alle de forskellige beplantninger eller vise vedkommende rundt i virksomheden.