Indret arbejdspladsen med genbrugsplanter

Hos DECOPLANT understøtter vi vores kunders omstilling til bæredygtighed. Derfor er vi glade for at kunne levere secondhandplanter til virksomheder og offentlige institutioner. I øjeblikket er der stor efterspørgsel på vores genbrugsplanter.


Hvad er secondhand planter?

Vores dygtige servicegartnere passer planter på en lang række arbejdspladser. Når en virksomhed flytter i nye lokaler eller ønsker et nyt look i de nuværende omgivelser, sker det, at de grønne planter ikke længere passer ind.

DECOPLANTs gartnere rådgiver kunden om grønne planter, der passer til det nye miljø. Derudover tilbyder vi også at tage de planter retur, der bliver tilovers, når arbejdspladsen skifter indretning.

I DECOPLANTs haller i Herskind kommer de brugte planter på et mindre kurophold, der giver dem fornyet energi. Herefter sælger vi planterne videre til andre kunder til reduceret pris.
Det er de planter, vi betegner som genbrugsplanter, også kaldet secondhandplanter.

Køb unikke genbrugsplanter til kontoret

Udvalget i enhver genbrugsbutik er unikt og skifter i takt med at varer bliver solgt og nye kommer til. Det samme gælder for DECOPLANTs genbrugsplanter. Vores udbud af secondhandplanter ændrer sig fra dag til dag.

Du er velkommen til at ringe til os for at høre, hvad vi har af genbrugsplanter i øjeblikket. Har I ønsker om at købe nogle specifikke genbrugsplanter på din arbejdsplads, kan vi kontakte jer, når der er et match blandt de bruge planter, vi får ind fra vores andre kunder.

Måske arbejder du på en arbejdsplads, der lægger vægt på cirkulær økonomi og har lagt en strategi for bæredygtige indkøb. Når I køber genbrugsplanter hos DECOPLANT understøtter det jeres strategi. Samtidig giver I jeres arbejdsmiljø et grønt løft, der består af planter, som andre arbejdspladser er vokset ud af.

Se hvordan logistikfirmaet Frode Laursen har indrettet sig med secondhandplanter fra DECOPLANT.

Ligesom med alle andre planteløsninger fra DECOPLANTs kan I bestille planteservice til secondhandplanter, I køber hos os.

Med planteservice er der garanti for, at jeres genbrugsplanter er friske og frodige. Og skulle der være en genbrugsplante, der imod forventning ikke trives, så bytter vi den ud. Det er nemt, bekvemt og bekymringsfrit at være fast kunde hos os, også når I køber secondhandplanter.

Salg af genbrugsplanter er blot et enkelt element i vores bæredygtighedsstrategi. Læs om vores konkrete arbejde med FNs verdensmål og bliv klogere på DECOPLANTs arbejde med bæredygtighed.

Interesseret i en secondhand planteløsning?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om konceptet og vores aktuelle lager af genbrugsplanter. Vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres ønsker, behov, idéer og udfordringer.

Uanset størrelsen på budgettet, finder vi i fællesskab en indretningsløsning til jeres omgivelser.

Giv os et kald på telefon 87 54 68 00 eller skriv til os på salg@decoplant.dk