Mosvægge & mosbilleder

Bring naturen indenfor med en smuk håndlavet mosvæg. Holder sig frisk og flot helt uden vand og vedligeholdelse, da mosset har fået en behandling med glycerin efter indtørring. Alle DECOPLANTS mosløsninger er håndlavet af egne gartnere, så hver en mosbillede er unik.

Smukke mosbilleder i mange størrelser

Bring naturen indenfor med en smuk håndlavet mosvæg eller mosbillede. Alle DECOPLANTS mosløsninger er håndlavet af vores egne gartnere, så hver mosbillede er unikt. Vi arbejder både med fladmos, pudemos og rensdyrlav indfarvet i forskellige nuancer. Ønsker du en anden sammensætning end de viste kan du kontakte os på tlf. 87546800 eller sende os en besked.

 

Unikke mosvægge til både privat og erhverv

Mos er en moderne løsning til at indrette sig mere grønt i hjemmet såvel som på arbejdspladserne. Hos DECOPLANT laver vi alle former for mosvægge. Du kan få lavet en helt unik mosvæg, hvor du bestemmer form, størrelse, sammensætning af mostyper og evt. med logo eller skrift i. Mulighederne er mange og har du en god idé, vil vi hellere end gerne rådgive og vejlede dig til den bedste løsning. Mos kan monteres på vægge, lofter og stolper - så der er plads til at være kreativ. 

 

Køb mosbilleder online

Nu har du mulighed for at købe mosbilleder direkte fra vores webshop. Vi laver de populære moscirkler med og uden ramme. Dekorer din væg med det smukke, naturlige mos. Brug dem enkeltvis eller sæt flere sammen. 

 

Pleje og pasning af mosvæg

Vores mosvægge kræver ingen vedligeholdelse! Det holder sig frisk og flot helt uden vand og vedligeholdelse, da mosset har fået en behandling med glycerin efter indtørring. Undgå at pille og mærke for meget på mosset - selvom det er fristende... 

 

Skal vi ta' en snak om det?  - kontakt os på salg@decoplant.dk eller tlf. 87 54 68 00