Normannsgran 8 meter høj
Varenummer: 1411
.
DKK 13.500 / STK
DKK 10.800 ekskl. moms
 •  
Er du på udkig efter et grønt og skønt juletræ? Vi har det smukkeste udvalg af Normannsgran i bedste kvalitet. Igen i år har du mulighed for at bestille jeres juletræ(er) hos DECOPLANT. Dette træ kræver lidt plads med sin højde på hele 8 meter! Bemærk! Ved køb af julevarer fraskrives returretten, da varerne enten produceres eller bestilles til den enkelte ordre.


Mere information

 • Skab julestemning på arbejdspladsen

  DECOPLANT hjælper igen i år med at skabe god julestemning på arbejdspladserne. - Og i år skal vi rigtig julehygge!

  Vi har et bredt udvalg af juledekorationer, hvor der generelt er fokus på at skabe nogle hyggelige og flotte dekorationer, som emmer af natur og bæredygtighed.

  Der er juletræer til ethvert behov og de klassiske julestjerner i både røde og hvide. 

   

  Bæredygtige juledekorationer

  Vi har valgt at lave årets 14 forskellige dekorationer i enten træfade, bioplast skåle eller på råt drivtømmer. En stor del af pynten er fra naturen såsom kogler, mos og husløg. Lidt glimtende julekugler fuldender dekorationerne. HUSK at du som kunde hos DECOPLANT kan gemme dekorationerne til næste år, hvor du kan få dem opfrisket til en ny julesæson. Det er bæredygtigt, og vi støtter naturligvis op om at genbruge mest muligt!

  I bæredygtighedens tegn har vi valgt at bruge det varelager af julesager, vi havde fra sidste år, hvor mange fravalgte juleindkøbene pga. COVID. Derfor kan der blive lagt nye dekorationer op, hvis vi får udsolgt af noget.

  I år er det også muligt at komme forbi butikken i Herskind og få lavet dekorationer specielt til jer. 

  Er du til levende stearinlys eller fyrfadslys? Eller er det bedre med batterilys? Alle dekorationerne er lavet i to udgaver, så I kan vælge hvad der passer bedst til jer. Køber man med batterilys, får man en fjernbetjening med for hver 4. dekoration.

   

  Smukke juletræer

  Vi har smukke normannsgran i et væld af størrelser, så I kan pynte et fint træ inde eller ude. De fås fra de små på 1 meter til de helt store på 8 meter. Det er muligt at købe en juletræsfod med. 

   

  Fine julestjerner

  Julestjernen må være decembers must-have plante. Den minder os om jul med sine røde eller hvide blade. Vi har både små, mellem og store, så find den størrelse, der passer jer bedst. Det er muligt at købe potter dertil, hvis man ikke har i forvejen. 

   

  Husk, at det er en sart plante overfor træk, så stil den aldrig lige i en døråbning eller ved åbnet vindue. Tag noget omkring den, mens den er udenfor.