Frisk og grønt plantemiljø hos Arla

Siden november 2012 har DECOPLANT haft ansvaret for pasning og vedligeholdelse af samtlige plantemiljøer på Arlas hovedkontor i Sønderhøj i Viby ved Aarhus, i Videbæk og Holstebro. Således har DECOPLANT 12 afdelinger i alt og sørger løbende for et friskt grønt arbejdsmiljø til besøgende og medarbejdere i de respektive afdelinger.

Alene på hovedkontoret i Viby servicerer DECOPLANT 729 planter, idet Arla lægger stor vægt på et grønt indemiljø. I Viby er der udover almindelige planter valgt en løsning med bambus, som er flotte, luftige og fyldige og samtidig er med til at give et godt miljø. De tilses hver uge. I Viby, hvor der er stor gennemstrømning af gæster, leverer DECOPLANT hver uge farvestrålende afskårne blomster til at pynte i vaser på afdelingen.

Seneste skud på stammen er den nye afdeling i Agro Food Park i Skejby, hvor DECOPLANT også står for planteservicen. Her har Arla et 10.000 m2 stort innovationscenter sammen med andre firmaer på det foreløbig 92.000 m2 store Agro Food Park. DECOPLANT står her for en særlig innovativ planteløsning i form af en specialdesignet plantevæg ved en trappe.

Case

Kunde: Arla

Hvor: Aarhus
Opgave: Indendørs etablering, Plantepasning

"Gennem årene har DECOPLANT A/S lavet Arlas grønne indretning med krukker, planter samt plantepasning, juleudsmykning og afskårne blomster. I takt med Arlas udvidelse benytter Arla i dag også DECOPLANT ́s grønne plantevægge. Jeg har altid været meget tilfreds med DECOPLANTs service og de medarbejdere, der kommer her."

- Jan Erik Sørensen, Facility Manager ARLA FOODS

Find mere inspiration...

Frode Laursen
Secondhand planter på kontoret
Enok naturklinik
Indbydende indretning på klinikken
Cars.dk
Planteservice hos landsdækkende bilhus
Wanzl
Kreativ indretning i showroomet