Planter giver et sundt indeklima på kontoret

Grønne planter renser luften og giver bedre indeklima på kontoret og færre sygedage

Rigtig mange virksomheder har allerede opdaget, at planter på kontoret gør noget rigtig godt for indeklimaet og dermed medarbejderne. Et er, at planter pynter i et kontormiljø blandt de neutrale skriveborde og kontorstole og giver en hyggelig stemning, noget andet er, at studier viser, at planter bidrager til et sundt arbejdsmiljø med mere trivsel, produktivitet og mindre sygefravær..

Kunne I tænke jer flotte, inspirerende og sunde plantemiljøer på kontoret? Så kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer godt i gang.


Mange års erfaring med indeklima og planter på kontoret

I mere end 30 år har vi hos DECOPLANT arbejdet med planter og pasning af planter – og vi elsker det, vi laver. Vi er gartnere, og hos os arbejder vi ikke bare med planter men derimod løsninger, der reelt gør en positiv forskel. Vi tænker planterne ind i indretningen på sjove, nye og kreative måder, så de, udover at give et sundt indeklima på kontoret, også skaber opmærksomhed og udgør en markant del af indretningen.

Grønt liv på kontoret giver færre sygedage

Der er allerede lavet en del forskning om de mange fordele, der er ved at have planter indendørs, og hvordan de påvirker vores helbred. Det et bl.a. påvist, at medarbejdere har mindre hovedpine og er mindre stressede, når de har planter omkring sig i dagligdagen. Det skyldes bl.a., at planter har en luftrensende effekt. Det giver færre sygedage og er en fordel, der er værd at overveje som arbejdsgiver.

Udover de færre sygedage melder forskningen også om øget produktivitet på arbejdet. Når medarbejderne trives, højnes produktiviteten nemlig, og det kan uden tvivl mærkes hele vejen rundt i firmaet.

Dyk ned i vores spændende planteunivers

Søger du inspiration til et sundere og grønnere kontormiljø, der samtidig giver et bedre indeklima? Så tag et kig på vores inspirationsside, hvor du kan se eksempler på, hvad nogle af vores kunder har gjort. Her kan du også fordybe dig i noget af det, som vi synes, er rigtig sjovt – nemlig plantearterne og deres egenskaber.

På vores hjemmeside finder du planter i alle afskygninger og tilbehør dertil. Tag et kig på webshoppen, eller læs om vores populære mosvægge, der virkelig har vundet indpas hos virksomhederne, bl.a. fordi de giver en god akustik og reducerer støjniveauet. Mosvægge kan monteres på alt fra stolper, loftet og vægge, og kan fx fås med jeres slogan eller logo for at gøre den personlig.

 

Giv væggene på kontoret liv med planter

Der er intet som en plantevæg, der bringer naturen indenfor. Vi har hjulpet rigtig mange virksomheder med at kreere skræddersyede løsninger indenfor plantevægge i kontormiljøer. Vores fokus er at gøre plantevæggen til en naturlig forlængelse af virksomhedens anden indretning, så det supplerer resten af miljøet på en flot og indbydende måde.

Nyere forskning viser, at plantevægge har en gavnlig effekt på indeklimaet, bl.a. ved at:

  • hæve fugtigheden i et lokale. Rigtig mange kontorer har en lav fugtighed, der bl.a. gør, at personer i rummet føler sig trætte og uoplagte.
  • forbedre akustikken markant på kontoret.
  • rense luften.
  • forbedre både det fysiske og psykiske velvære.
  • fremme koncentrationen blandt medarbejderne.
  • reducere stress og hovedpine og derved give færre sygedage.

Få fordelene af indendørs beplantning – uden bekymringer

Har du planter i hjemmet, ved du også, at der er lidt arbejde i at holde planterne pæne og sunde – og i live ikke mindst. Vil du gerne have alle de mange fordele med grøn beplantning på kontoret, men uden besværet med at passe planterne, så er DECOPLANTS planteservice måske lige sagen.

Vi sørger for at passe, vande og gøde planterne, beskære dem, når det er tid til det, binde dem op, så de ikke ser sjuskede ud, og støver dem af. I det hele taget sørger vores dygtige gartnere for, at I får mest muligt ud af planterne – både på CO2-fronten, men også på det æstetiske plan.

Planteservice leveres med evighedsgaranti, som betyder, at der ikke kommer yderligere omkostninger.

Skal vi vise vejen til et sundere indeklima på kontoret?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres indeklima, så kontakt os på tlf. 87546800 eller mail salg@decoplant.dk. Vi finder stor glæde i at rådgive virksomheder, tænke kreative løsninger og tilpasse planteløsninger efter jeres behov.

Det er ét skridt tættere på et grønt og sundt indeklima.